2777
2789

تورو خدا مادرش هستی همین الان جلوش رو بویر دو روز دیگه که اندامش(س*ینه) هاش در بیاد و بزرگ بشه اوزیون و ترک ترکی میشه بدنش بد فرم میشه وحای اگ لاغر کنه نمیتونه یراندام فیت و تمیس داشته باشه... من حودم رژیم گرفتم ولی سینهام نرم و شل مونده و کلا هورمون هام تنبل شده ک همین باعث میشه پریودام مرتب و سرتایم نباسه و اخلاقم گاهی بهم میریزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز ماشالله بچت ببخشید چی بیشتر چاق میکنه بچه رو  بچم ۸ کیلو وزن کم داره اینقدر لاغره صورتش ...

فدات شم

اصلا سعی نکن به زور چاقی کنی من اینقدر داروی اشتهااور ریختم تو حلقش الان معده اش زیادی گشاد شده همش گشنه هست

میان وعده و تنقلات مث پسته شور پفیلا و برنجک و شیرخرما زیاد میخوره

میوه هم اصلا نمیخوره

کلاس دومه ۳۲ کیلویه

اون بچس نمی‌فهمه غذاشو اینارو زیاد اندازه خودتون نکش هی نگو بچمه بزار بخوره بعدا همین چاقی هزارتا مشکل میاره من خودم بچگیم خیلی می‌خوردم جوری که وزن دوراه راهنماییم از الآنم بیشتر بود بزور وزن کم میکنم حالا

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

کلا همه اندامم رو دوس دارن و میگن خوش فرمه ولی خودم به دلم نیس.... پس به دخترتون همین الان گوش زد کنید و حتی با تنبیه و هرچی شده نزارید زندگیش درگیر افسرگی بشع بعدها و اعتماد بنفسش گرفته بشه. بفرستینش کلاس والیبال و بسکت تا قدش کشبذه و بلند بشه... کلاس زبان هم حتمن حتی اگ شده ب زور بفرستین ش... 

تورو خدا مادرش هستی همین الان جلوش رو بویر دو روز دیگه که اندامش(س*ینه) هاش در بیاد و بزرگ بشه اوزیو ...

به خدا دوس دارم ورزش کنه بپر بپر کنه ولی تنبله

اشتهاشم که ماشاالله زباد

خواهر من اول راهنمایی ۹۰ کیلوعه🥲😓خیلی نگرانشم اما مامانم خیلی میده بهش بخوره غذا و خوراکی میگه قد ...

وای نه مخصوصا الان که سنش کمه اگه رعایت نکنه  وزن کم نکنه به احتمال زیاد پلی کیستیک اینا میاره پریودش مشکل میشه 

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
فدات شم اصلا سعی نکن به زور چاقی کنی من اینقدر داروی اشتهااور ریختم تو حلقش الان معده اش زیادی گشاد ...

ممنون برنجک خوداون درست میکنید اینجا ندارناگه بچت قدش بلند باشه طبیعیه

بچه ۵.۵ ساله ۱۴ کیلوهه 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
وای نه مخصوصا الان که سنش کمه اگه رعایت نکنه  وزن کم نکنه به احتمال زیاد پلی کیستیک اینا میاره ...

هرچی به مامانم میگم میگه قد بکشه 

والا مامانم خیلیم باسواده نمیدونم چرا انقد قد قد میکنه🥲هزار تا مریضی بگیره متاسفانه گوش نمیده قدشم بلنده اجیم ۱۷۰ 

ممنون برنجک خوداون درست میکنید اینجا ندارناگه بچت قدش بلند باشه طبیعیه بچه ۵.۵ ساله ۱۴ کیلوهه 

نه برنجک و گندمک مغازه های تنقلات و خواربار دارن

از بقیه خوراکی ها سالمتره