2777
2789
عنوان

بچم نفسش رف کمککککککک😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 49 پست
ای بابا،،،همین بچه یا یکی دیگه ؟!

این ولی خفیف کفش میپوشونم طبی نمیزاره ماساژ بدم آره درد من یکی دوتا نیس 

خدایادخترموبه خودت سپردم 🥰لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنونم
این ولی خفیف کفش میپوشونم طبی نمیزاره ماساژ بدم آره درد من یکی دوتا نیس  

الهی ،،،،طفلک بچه ،سعی کن فضای خونه رو حداقل‌ آروم نگه داری و کمک کنید ب هم برای مشکل بچه و محیط آروم خیلی‌ تاثیر دارع،،،دعآ میکنم مشکلی نداشته باشه ان شا الله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان  بابام روستان وضع مالی خولی دارن ولی من طلاق بگیرم صد درصد بچه رو میگیره ازم به خاطر بچه موندم چیکار کنم نمیدونم

شوهرم به خاطر حرف های خانوادش با من دعوا کرده لج بازه الانم میره بیرون کافه هروقت دلش خواس میاد منم ...

عزیزم حالا ک ب خاطر بچه موندی پی ب خاطرش سعی کن زندگیت رو حفظ کنی ،،،مردا ب مرور زمان بهتر میشن،،جذبش کن ،سیاست داشته باش ب خانواده اش احترام بزار بدی خودش بزار آروم بهت اعتماد کنه دلش رو گرم خونه کن

عزیزم حالا ک ب خاطر بچه موندی پی ب خاطرش سعی کن زندگیت رو حفظ کنی ،،،مردا ب مرور زمان بهتر میشن،،جذب ...

کلا ذاتش بده بد دهن دس به زن هم گاهی داره کلابگم گرفتار شدم با بچه دیگه محو شدم خستم میخوام بمیرم ولی بچم جلو چشمامه خانوادش هم نگم لجن هستن کارخونه ما هستن در پارکینگ ما به حیاط اوناس از یه طرف