2777
2789
عنوان

بچم نفسش رف کمککککککک😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 49 پست
تو نت زدم احتمال داره تشنج خفیف باشه حتما سر فرصت دکتر ببرش

اره خودمم خوندم دارم دیونه میشم از یه طرف مشکلات خونم از یه طرف کلاب فوت بچم از یه طرف هم این اضافه شده دارم میمیرم

خدایادخترموبه خودت سپردم 🥰لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی تشنج فرد دراز کش میوفته زمین و چند ثانیه تا چند دقیقه بدنش میلرزه و هوشیاری نداره و ممکنه بدن قف ...

فدات...اون تشنج شدید خفیف یه چیزای دیگه علائم داره 

توی تشنج فرد دراز کش میوفته زمین و چند ثانیه تا چند دقیقه بدنش میلرزه و هوشیاری نداره و ممکنه بدن قف ...

اصلا این فکر رو نکن منم مثل خودت بودم بعد ک نزدیکترین فرد خانواده رو بردیم دکتر ،،گفت تشنج گاهی مثل پلک زدن و اروم و بدون علایم هست و مادر حتی ممکنه نفهمه و فقط نواز مغز معلوم می‌کنه 

تشنج خفیف فرقه با این

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

تشنج خفیف اینطوری نیست در واقع هیچ علائمی مثل حمله نشون نمی‌ده فقط ممکنه فرد مثلاً به یه نقطه خیره بشه یا چند لحظه عکس العملی نداشته باشه 

عزیزم دقیقا منم ب خاطر همین تشنج گفتم ،میگم یه زنگ ب اورژانس بزن سوال کن گفت مشکلی نیست ک راحت بگیر ...

من تا حالا نزدم زنگ همون به ۱۲۵ بزنم توضیح میخوان بدم نمیان که تا نخوام

شوهرم به خاطر حرف های خانوادش با من دعوا کرده لج بازه الانم میره بیرون کافه هروقت دلش خواس میاد منم شرایطش ندارم طلاق بگیرم خستم با بچم تنها خونه میخوابم