2777
2789
عنوان

بچم نفسش رف کمککککککک😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 49 پست
اره چون نمیزارن تنها برم لطفا از چیزی که اطلاع ندارین قضاوت نکنین فقط تجربه چنینی داشتین بگین ممنون

بله داشتم ک میگم ،ممکنه تشنج کرده باشه بدون اینکه شما متوجه بشید و چند سال بعد بفهمید ،،،چشم قضاوت نمیکنم فقط راه حل دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو چشاش بزرگ شد انگاری دستش مشت کرده بود شبیه بچه عقب مانده زود آب زدم صورتش ب خودش امد

ترسیده

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
زنگ بزن اورژانس ازت سوال میپرسن و دقیق راهنماییت میکنن

الان خوابیده بعدش هیچی نشد من ترسم از تشنج خفیف 

خدایادخترموبه خودت سپردم 🥰لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنونم
اره چون نمیزارن تنها برم لطفا از چیزی که اطلاع ندارین قضاوت نکنین فقط تجربه چنینی داشتین بگین ممنون

یعنی دور از جون اگه بچه از دست رفت هم نمیبریش بیرون چون اجازه نمیدن؟ 

بحث سلامتی شوخی بردار نیس مخصوصا ضربه به سر و جاهای حیاتی 

ترسیده

خیلی شلوغه و باهوش تا خورد زود گریه کرد و نفسش در نیومد بعدش دیدم کلا چشاش درشت شد دستاش مثل این معلول هاشو خودشو نمیفهمید زود آب زدم و دادم خورد خوب شد خیلی میترسم باشوهرم هم دعوا کردیم خونه نیس کلا حال روحی خوبی ندارم قلبم داره میترکه 

یهو چشاش بزرگ شد انگاری دستش مشت کرده بود شبیه بچه عقب مانده زود آب زدم صورتش ب خودش امد

تو نت زدم احتمال داره تشنج خفیف باشه حتما سر فرصت دکتر ببرش

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
یعنی دور از جون اگه بچه از دست رفت هم نمیبریش بیرون چون اجازه نمیدن؟  بحث سلامتی شوخی بردار نی ...

ن چون خوب شد آروم شدم بعدش تهوع اینا بود یه کاری میکردم نمیدونم چی بگم کلا بدبخت شدم

خیلی شلوغه و باهوش تا خورد زود گریه کرد و نفسش در نیومد بعدش دیدم کلا چشاش درشت شد دستاش مثل این معل ...

عزیزم زنگ به اورژانس نمیتونی بزنی؟ 

بله داشتم ک میگم ،ممکنه تشنج کرده باشه بدون اینکه شما متوجه بشید و چند سال بعد بفهمید ،،،چشم قضاوت ن ...

دکتر میبرم میگم نوار مغز بگیرن میدونم شما غریبه این ولی از سر دلسوزی یه چیزی میگین ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم 

خیلی شلوغه و باهوش تا خورد زود گریه کرد و نفسش در نیومد بعدش دیدم کلا چشاش درشت شد دستاش مثل این معل ...

عزیزم دقیقا منم ب خاطر همین تشنج گفتم ،میگم یه زنگ ب اورژانس بزن سوال کن گفت مشکلی نیست ک راحت بگیر بخواب گفت مشکوکه صبح اول وقت برو بیمارستان 

عزیزم زنگ به اورژانس نمیتونی بزنی؟ 

ن الان بزنم بگن چیزی نیس شوهرم اینا منو جلوشون میزارن تو یه منطقه عقب مونده هستم

ن چون خوب شد آروم شدم بعدش تهوع اینا بود یه کاری میکردم نمیدونم چی بگم کلا بدبخت شدم

توی تشنج فرد دراز کش میوفته زمین و چند ثانیه تا چند دقیقه بدنش شدیدا میلرزه و هوشیاری نداره و ممکنه بدن قفل کنه حتی.

چیزی که شما میگی اصلا شبیه تشنج نیست خیالت راحت. فقط بخاطر گریه یه لحظه نفسش رفته و زود برگشته.

فقط توصیه میکنم یه فکری به حال شرایط بکن واسه آینده بالاخره خیلی چیزا ممکنه پیش بیاد