2777
2789
در بحث تجویز تماشای فیلم‌های جنسی برای زوجینی که یکی از همسران یا هر دو به سردمزاجی و بی‌میلی جنسی مبتلا هستند...

دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد اما از نظر اینجانب، تماشای فیلم‌هایی که با تصاویر جنسی همراهند، ممکن است در برخی موارد خاص در کوتاه‌مدت موجب تحریک جنسی شود اما در درازمدت به عللی که به آن اشاره می‌کنم به از هم گسیختگی روابط زناشویی می‌انجامد:

• کاهش اعتماد به نفس: تماشای فیلم‌های جنسی با توجه به رفتارهای اغراق‌آمیز بازیگران کم‌کم باعث می‌شود زوجین درباره طبیعی‌بودن عملکرد جنسی خود دچار تردید شوند و خود را بسیار ضعیف‌تر از آنچه هستند، بپندارند و از روابط زناشویی بیش از گذشته فاصله بگیرند.

• مقایسه منفی: جذابیت‌های اغراق‌آمیز و تصنعی چنین فیلم‌هایی گاهی باعث می‌شود جذابیت‌های همسر، کمرنگ شده و با تشدید بی‌میلی جنسی همسر، میزان فعالیت جنسی زوجین از مقدار فعلی نیز کمتر شود.

• تقلید: برخی رفتارهای بازیگران این فیلم‌ها با وجود جذابیت‌های بصری، گاه بسیار دردناک و آسیب‌زننده است و زوجین ناآگاه که سعی در تقلید از آن دارند، موجب بی‌رغبتی همسر به روابط زناشویی می‌شود.

• وابستگی: هرچند در ابتدای امر زوجین با قصد بهبود روابط فیمابین به تماشای چنین فیلم‌هایی می‌نشینند اما در ادامه، یکی از زوجین یا هر دو متوجه می‌شوند که اگر در گذشته وقتی را برای با هم بودن صرف می‌کردند اکنون همه یا بخشی از آن وقت را برای دیدن انواع و اقسام فیلم‌های مستهجن پر می‌کنند و به این ترتیب، فیلم‌هایی که قرار بود باعث نزدیکی بیشتر زوجین به یکدیگر شود اکنون عاملی برای فاصله بیشتر آنها از یکدیگر شده است.
در حال حاضر تماشای سایت های پورنو در میان کودکان و نوجوانان انگلیسی افزایش یافته است. بسیاری از آنها به طور قطع در زندگی آینده و در ارتباط با همسران شان دچار مشکل خواهند شد، زیرا.......

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز به نقل از سایت ایندیپندنت؛ افزایش تعداد سایت های مستهجن، به نگرانی والدین آمریکایی دامن زده است و به چالشی برای این جامعه تبدیل شده است.

افزایش سایت هایی که به مسایل جنسی صرف می پردازند در آمریکا، موجی از نگرانی را در والدین آمریکایی پدید آورده است، آنها نگرانند فرزندانشان به تماشای این گونه سایت های مخرب ترغیب شوند.

روزنامه ایندیپندنت با طرح این سوال که "تاثیر واقعی تماشای مسایل جنسی به طور آنلاین در اینترنت چیست؟ افزود:

�در حال حاضر تماشای سایت های پورنو در میان کودکان و نوجوانان انگلیسی افزایش یافته است. بسیاری از آنها به طور قطع در زندگی آینده و در ارتباط با همسران شان دچار مشکل خواهند شد، زیرا تصورشان از این روابط، همان تصاویر و فیلم های مستهجنی است که در ذهن شان نقش بسته و دائم به آنها تصوری غیر واقعی از مسایل جنسی ارائه می کنند. چرا که خیال می کنند باید تمامی حرکات فیلم ها را بتوانند انجام دهند.�

این روزنامه انگلیسی اضافه کرد:

�بسیاری از مجلات و فیلم های مستهجن، نقش اساسی در طلاق ها داشته اند چرا که اینترنت دسترسی بر این فیلم ها را آسان تر کرده است.�

ایندیپندنت افزود:

�حدود یک سوم از ترافیک اینترنتی آمریکا مربوط به سایت های پورنو است و تحقیقات نشان می دهد که دو سوم از مردان و یک سوم از زنان زیر 50 سال این کشور به طور مرتب اینگونه فیلم ها را تماشا می کنند.�

به نوشته این روزنامه انگلیسی؛ بین 40 تا 80 درصد کودکان 10 تا 17 ساله آمریکایی فیلم های مستهجن تماشا می کنند و اکثر آنها به وسیله تلفن های هوشمند یا کامپیوتر خانگی خود این تصاویر را نگاه می کنند.
واقعا متاسفانه اینطوره!!!!!!!!!! من بچه های دختر خالم3ساله و6 ساله با دیدن ماهواره این روابط رو یاد گرفتن وتقلید میکنن. یه روز دختر خالم دیده پسرش به دخترش گفته بیا بازی تو فلانی منم فلانی(شخصیت های اصلی فیلم) بعد گفته حالا تو باید بخوابی من بخوابم رووووووووووووووووووت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دخترخالم میدوه بلندش میکنه !!!!!!!! حالا این بچه های کوچیک چه تصاویری رفته توی ذهنشون وبراشون چه جذابیتی داره وممکنه یه روز دست به این کارا بزنن دور از چشم مامان باباشون وبا دخترای فامیلشون
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز توی مهد بودم بعد یه پسره برگشته به دختر میگه من میخوام با درسا عروسی کنم بعدش با دستش نشون میداد که نی نی از این اندازه داشته باشیم تاااااااااا قد منو نشون میداد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خب باید پدر و مادر روی تلویزیون دیدن بچه ها کنترل داشته باشن!!

توقع دارید بچه هرچی دلش میخواد رو ببینه و بعدشم تقلید نکنه؟

بعدش میگیم شبکه های ماهواره ای بده!

باید یاد بگیریم که از هرچیزی به درستی استفاده کنیم
هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....
خیلی جالب بود البته این سایتها نه تنها باعث نگرانی آمریکاییها و کشورهای غربی شده بلکه باعث نگرانی بیشتر پدرو مادران ایرانی هم شده که بسرعت افزایش پیدا میکنه................
خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
واقعا این فیلم ها وشبکه ها نه تنها بر کودکان تاثیر دارند بر بزرکسالان نیز اثرات سو میکذارند
که مواردی که این تابیک اشاره کرد فقط مقدار کمی از این اثرات می باشند
ممنون از مطلبتون
خانوم رز زرین
من نمیدونم شما با من چه مشکلی داری
ولی در جواب سوالی که پرسیده بودی بهتره یکم پست های ارسالی گذشته من رو ببینی بعد تهمت بزنی
علت پاک کردن پست های شما هم بدلیل اینه که نظم تایپیک بهم میریزه
و اینکه وقتی آدم از یه موضوعی خوشش نمیاد نمیخونه چه برسه به اینکه بخواد نظر بده شما هم اگه فکر می کنی مطالب جالب تری برای ارایه داری لطف کن بزار توی سایت تا دیگران استفاده کنن نه اینکه به دیگران خورده بگیر
تمام مطالب ارسالی بنده هم از منابع معتبر هست و حاصل تحقیق و تجربه بنده نیست