2777
2789
عنوان

شوهرم گف روز زایمانتم نمیام !!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 105 پست
دقیقا. خودتو اصن ناراحت نکن. دنیای زنا و مردا خیلی متفاوتن. اونا تو یه فاز دیگن ما یه فاز دیگه.

انقد گریه کردم شکمم منقبض شد ولی الان ی حس لجبازی دارم که نذارم بیاد بچرو ببینه بعد بیمارستان برم خونه مامانم تا پاره شه😑

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
بدو ۶ دنگ خونه رو به نامم بزن وقتی تا نقاشی خونه با منه نقاشی و شیراب خراب کار زنه مگه؟ هم مرد خونه ...

خب ب اسممه متاسفانه😂😂😂 میگفتم که میگف دیگه فقط شرتم مونده ب نامت کنم

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شوهرت خیلی خوبه که خونه ماشین به نامت زده بهش فشار نیارو از همه چی زده اش نکن  مردا انقد ...

من خودم شاغلم کارمندم میدونم خستس ولی خب منم منظورم ی تایمی که حوصله داشت بود ضمن اینکه بهم گف نمیام اصن بیمارستان دیگه خیلی ناراحت شدم حتی حرفشم زشته

انقد گریه کردم شکمم منقبض شد ولی الان ی حس لجبازی دارم که نذارم بیاد بچرو ببینه بعد بیمارستان برم خو ...

نههه دیونه بازی درنیار. روزای زایمان جز خاطرات خوب زندگی ان.بعدا یادت میاد پشیمون میشی. هنو تا دوهفته دیگه هم اینکه اشتی میکنین.هم اینکه ازین عصبانیتت دور میشی اوکی میشی.

الکی خودتو کوچولوتو اذیت نکن. اسمشو چی میخای بزاری  

بله خواهر ،،، یه‌کم صبور باش داری مادر میشی خواهر،شب خوش

سعی میکنم شب بخیر

نههه دیونه بازی درنیار. روزای زایمان جز خاطرات خوب زندگی ان.بعدا یادت میاد پشیمون میشی. هنو تا دوهفت ...

اسمشو گذاشتم راینیک ینی اندیشه نیک

من خودم شاغلم کارمندم میدونم خستس ولی خب منم منظورم ی تایمی که حوصله داشت بود ضمن اینکه بهم گف نمیام ...

اول خودت گفتی نیا چه انتظاری داری بعد این حرف 

درکل به نظرم مسئله بزرگی نیست خیلی بهش فکر نکنید سر این مسائل هم جروبحث نکنید یه مشکل کوچیک تبدیل به یه مشکل بزرگتر میشه وقتی دعوا بالا میگیره 

بچت دختره  پسر؟

پسره شانس خوب من میخاد مث باباش بشه منو دق بده😢😢😢

اول خودت گفتی نیا چه انتظاری داری بعد این حرف  درکل به نظرم مسئله بزرگی نیست خیلی بهش فکر نکنی ...

خب من گفتم اگه هم کارای بچه با منه پس اونجا ام نمیخاد بیای دیگه از پسش بر میام اون بابد از خداخواسته بگه نمیام؟ ینی تو که هیچی بچتم برام مهم نیس

فقط طلاق

مگه الکیه 

بچه داره

هر چی شد طلاق که نمیشه مگه ادم زندگی و زمانشو از سر کوچه اورده(با کمال احترام)

❌کاربر آقا هستم❌     روزی در وصیت نامه عالم بزرگی میبینند: کودک که بودم ارزو داشتم جهان را تغییر دهم.    نوجوان شدم و گفتم جهان خیلی بزرگ است! تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم.     جوان که بودم دیدم ان هم خیلی سخت است  بعدش تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم    پیرمردی بودم و تصمیم گرفتم خانواده را تغییر دهم دیدم نشد.        در استانه مرگ که بودم فهمیدم اگر از اول خودم را تغییر میدادم میتوانستم به همه اینها برسم...    
2810