2777
2789
عنوان

توی این سرما نشستم پشت در مهد کودک 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 46 پست
پسر من اصلا نمی‌خواد چیزی ازم یاد بگیره . نه شعر نه نقاشی نه هیچی. اما مهد با بچه های دیگه امیدوارم ...

انقد اضطراب جدایی توشون بالاست که اصلا نمیتونن بشینن یاد بگیرن البته من خودمم اضطراب جدایی داشتم کاملا حس هاشونو درک میکنم اضطراب جدایی اگر درمان نشه تا بزرگسالی ادامه داره 

من حالا شروع کردم با ارامش یادش بدم وقتی یه چیزیو اشتباه حل میکنه یا از خط بیرون میزنه بهش تذکر میدم میگه از خط بیرون بزنم دیگه دوسم نداری فک میکنه ازش ایرادی میگیرم دوسش ندارم 

بعد اضطراب جدایی اینجوریه که تقریبا نسبت به همه س یعنی به کسی دل نمیبندم با کسی زیاد دوست نمیشم چون شاید از دستش بدم 

پسره من از موقعی که داییش مهاجرت کرد شدته اضطرابش یهو خیلی بالا رفت 

مدیراون مهد چقد نفهمه که تواین سرما میگه بیرون باشی.حتما بابچها بدرفتاری میکنن که اجازه ندادن داخل ب ...

نه اصلا بد رفتاری ندارن. صداشون میاد خیلی محترمانه برخورد میکنن با اینکه پسرم شیطونه. حالا نه فقط واسه اینکه من صداشون رو می‌شنوم. با همه بچه ها خوش رفتاری. شهریه بالا میگیرن مربی زیاد دارن فشار روشن کم هست

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی هر وقت گریه کرد میری داخل؟ 

نه گریه نمیکنه. بهش اطمینان دادم که همینجا پشت در هستم. اونم هر چند دقیقه میاد بیرون. البته امروز یک ساعت سراغم نیومد 😄

طول میکشه یکم صبر داشته باش عادت میکنه یکم هدیه براش بخر هر دفعه بده به خاله مهدش تا بهش بدن 

خودش دوست داره مهد رو ذوق اومدن داره. فقط وابسته هست کم کم خوب میشه

انقد اضطراب جدایی توشون بالاست که اصلا نمیتونن بشینن یاد بگیرن البته من خودمم اضطراب جدایی داشتم کام ...

پسرم اصلا بلد نیست مداد دست بگیره 😭 خیلی ناراحتم. امیدوارم اینجا بتونن یادش بدن. من که نتونستم. پسرم میگه هرچی من یعنی خودش بگه درسته. اصصصصلا قوانین بازی و آشپزی و چیزهای ساختنی و  هر چیز دیگه رو قبول نداره. 

دقیقا بچه منم همینجور بود اول میگفت بیا بشین توکلاس منتها خانم مدیرشون خوش اخلاق ودرکش بالا بود گفت باش راه بیا هرچی میخواد انجام بده فقط بزار بیاد پیش

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم چند روز باش تو کلاس مینشستم بعد گفت بشین تو سالن ومن برم کلاس تا یه مدت یبار سالن مینشستم یبار حیاط اخرش گفت میتونی بری نهار درست کنی وبیا

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم اصلا بلد نیست مداد دست بگیره 😭 خیلی ناراحتم. امیدوارم اینجا بتونن یادش بدن. من که نتونستم. پسر ...

پسره منم هنوز خودمختاره و لجباز خیلی کارارو از عمد انجام میده مثلا بلده بیرون از خط نزنه ولی از عمد تو کلاس بیرون میزنه یا بلده نقاشی بکشه از عمد تو کلاس میگه من نمیتونم اینکارارو میکنه که نبرمش منم چاره ای ندارم مجبورم نبرمش چون تمرکزه بقیه بچه هارو به هم میزنه نمیدونم چکارش کنم اوایل از عمد مداد درست دست نمیگرفت ولی خودش وقتی تو خونه ایم درست دست میگیره

دقیقا بچه منم همینجور بود اول میگفت بیا بشین توکلاس منتها خانم مدیرشون خوش اخلاق ودرکش بالا بود گفت ...

مدیر می‌گفت شما بیای داخل بقیه بچه ها هم مادرشون رو می‌خوام اونوقت همه اذیت میشن

پسره منم هنوز خودمختاره و لجباز خیلی کارارو از عمد انجام میده مثلا بلده بیرون از خط نزنه ولی از عمد ...

نه بچه من واقعا بلد نیست. مهارت دستش خیلی پایین هست اما مهارت کلامی خییییلی بالا

منم چند روز باش تو کلاس مینشستم بعد گفت بشین تو سالن ومن برم کلاس تا یه مدت یبار سالن مینشستم یبار ح ...

من کلاس ثبت نامش نکردم . به صورت ساعتی میزارمش که اگه نخواست بمونه پولم حیف نشه

پسرم هر چند دقیقه یه سر میاد بیرون ببینه هستم. دیروز هوا خوب بود پنجره باز بود منو میدید

سلام عزیز بچت خوب شد دیگه توی مهد میموند ؟

بعد اون روزایی که میرفتی پشت در میشستی بچه کوچیکتو چکار میکردی ؟؟؟ دختر منم هی از کلاس میاد بیرون 

سلام عزیز بچت خوب شد دیگه توی مهد میموند ؟بعد اون روزایی که میرفتی پشت در میشستی بچه کوچیکتو چکار می ...

سلام عزیزم. نه خوب نشد. هوا سرد شد دیگه بچه کوچیکم رو نمی‌تونستم بیرون نگه دارم. دو سه ماه همسرم پسرم رو برد مهد و پشت در نشست. بازم پسرم دوست نداشت بمونه. از عید تا الان دیگه نبردمش

2810