2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 211 پست
چجوری عکس بزارم بچه ها
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برو تو قسمت ارسال عکس عکستو انتخاب کن تیک مسابقه رو هم بزن حتما گزینه ازاد رو بزن
دوستان عزیز خونه*** پر از گل *** من رو ببینید لایک کنید[smiley]l/l_40.gif[/smiley] نظر بدین [smiley]l/l_46.gif[/smiley]برنده بشم [smiley]l/l_20.gif[/smiley]توسط شما http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016111320195917676
دوستان کجایید ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز خونه*** پر از گل *** من رو ببینید لایک کنید[smiley]l/l_40.gif[/smiley] نظر بدین [smiley]l/l_46.gif[/smiley]برنده بشم [smiley]l/l_20.gif[/smiley]توسط شما http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016111320195917676
زورق جان من این اولین باری بود که پیام گذاشتم فک میکردم فقط تاپیک زدن خلاف قوانینه که تا متوجه شدم نباید در پیام گفت حذفش کردم درجا.ضمنا یک کاربر الهه شرقی دیگه هم توی سایت هست که من نیستم شاید شما اون رو با من اشتباه گرفتی. در هر صورت من تا متوجه شدم حذفش کردم.
زورق جان عکس رو باید اول با برنامه آپلود کنی بعد بزاری اینجا و حتما همین کارو بکن چون حق بقیه ضایع میشه من خودم چون شاغل هستم نمیتونم توی تبادل نظر شرکت کنم دیروز توی چند تا تاپیک یه پیام زیبای فلسفی فرستادم ولی نی نی یار برام پیام خصوصی فرستاد و ازم خواست که این کار رو نکنم گفتم چشم شما اگه تخلفی میبینید گزارش بزنید خانم تهرانی رسیدگی میکنن
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
الهه شریقی تاریخ عضویت در نی نی سایت 91/10/07 این عکس که زورق جان فرستاده دقیقا تاریخ عضویت شماست
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
الهه شرقی من بازم ازتون دیدم بهتم تذکر دادم فورا پستتو پاک کردی پس این یعنی اینکه میدونی ممنوعه و با پاک کردن پستت به من گفتی که خفه شو!!! منم از قبل پست و بعد پاک کردنش عکس دارم میذارم همینجا تصمیم با خود خانم تهرانیه حذف کنه یا نه حتما همین کارو میکنم آنجلا جان یه ادرس آپلود خوب به من بده لطفا