میگفت یکی از مردهای فامیل پولدار بوده و سع تا زن داشته هر کدوم توی یه حباط مجزا کنار هم زندگی میکردن اقاهه یه گاوداری داشت یکروز میرع پیش دوستش ، دوستش یع خواهر جوان داشته که توی یک فرصت مناسب می پره توی وانت اقاهه و زیر وسایلها قایم میشع اقاهه هم بدون اینکه بفهمه سوار ماشین میشع و راه می افته اقاهه نصف راه متوجه دختره میشه به دختره میگه اینجا چی میکنی میگه من عاشقت شدم میخوامت منو بگیر اقاهه میگه برو دختر سر خونه و زندگیت چی میخواهی ازم من خودم سع تا دارم😄دختر دست بردار نبوده اقاهه زنگ میزنه به برادر دختره برادر دختره سریع میاد و دختره رو میبره خونه اقاهه هم بع برادر دختره میگه خواهرت بهم چی گفتع برادره هم دختره رو میبره خونه و به قصد کشت می زندش
دوستان یک کم طولانیه صبر کنین واسه حال دلم صلوات بگین امشب حالم اصلن خوب نیست
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟
یعنی سعی میکنن مثل یه قوم کنار هم باشن و نیازهای همو در حد متعادل فراهم کنن
اکر این مدلی باشه و احترام همه حفظ بشه خوبه
ولی اینکه فقط یک نفر مصرف کننده باشه و بقیه حقشون خورده باشه واقعا همچین چیزی نباشه بهتره
دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی میکنند،تبلیغ میکنند،آگاه سازی میکنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو میپذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
اره تمام دوستم تا همین جا تعریف کرد برا م اصلن اقاهه نرفت ببینه زنش با کی حرف میزده فق ...
دختره ینی اینقو نوچه داشته ک بدا یکی شوهرشو بکشه
چ دختر بی عقلی ک شوهر کرده به مردی ک به ۳ تا زن وفا نکرد
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!