2777
2789

اگر خانم استفاده کنه که ممنوعه ولی اگر آقا این قرص رو استفاده کنه بازم اقدام ممنوعه یا تاثیری نداره؟

قرص دوتاستراید بسیار قویتر از فیناسترایده 

مردی که فیناستراید مصرف کنه تحت هیچ شرایطی نباید سمتش رفت نمیتونم واضح بگم کلا اسپرمش یه جورایی سمیه 

دوتاستراید که دیگه هیچی یک بچه ی بلانسبت علیل میده بیرون که احتمال اینکه اقا بتونه بچه دار بشه با مصرف دوتاستراید تقریبا محاله

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
قرص دوتاستراید بسیار قویتر از فیناسترایده  مردی که فیناستراید مصرف کنه تحت هیچ شرایطی نباید سم ...

واقعا؟؟؟؟

همسرم استفاده میکنه دکترش براش نوشته فکر کنم حداقل یک سال قراره استفاده کنه

یعنی حتی اگه قطع کنه بازم خطرناکه؟

ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب دادید 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟؟؟ همسرم استفاده میکنه دکترش براش نوشته فکر کنم حداقل یک سال قراره استفاده کنه یعنی حتی اگه ...

برای ریزش مو احتمالا بوده

بله خیلی خطرناکه 

یکسال مصرفش یعنی نابودی میل جنسی 

بگید مصرف نکنن اشتباهه 

برای ریزش مو احتمالا بوده بله خیلی خطرناکه  یکسال مصرفش یعنی نابودی میل جنسی  بگید مصرف ...

بله برای ریزش مو بهشون داده 

موهاشون براشون خیلی مهمه اگر بگم هم گوش نمیدن🤦‍♀️

فقط میل جنسی رو کم میکنه؟

بعد از قطع کردن قرص بازم برای بارداری خطرناکه ؟؟؟

بله برای ریزش مو بهشون داده  موهاشون براشون خیلی مهمه اگر بگم هم گوش نمیدن🤦‍♀️ فقط میل جنسی ...

میلی جنسی رو قطع نمیکنه کلا بیضه ها رو نصف میکنه اسپرم رو ناقص میکنه طوریکه بعد یکسال هیچی ازش نمیمونه 

ضمنا بعد قطع مصرفش موهاشون همگی میریزه 

میلی جنسی رو قطع نمیکنه کلا بیضه ها رو نصف میکنه اسپرم رو ناقص میکنه طوریکه بعد یکسال هیچی ازش نمیمو ...

ای خدا پس من چکار کنم😓😓😓

هیچ کاری نمیتونم بکنم

دکتری که رفتن خیلی معروفه 

بهشون این قرص رو با دوتا تونیک و اسپری مو داده هر روز استفاده میکنه😥😥😥

ای خدا پس من چکار کنم😓😓😓 هیچ کاری نمیتونم بکنم دکتری که رفتن خیلی معروفه  بهشون این قرص ر ...

مشکلات جنسی (مانند کاهش علاقه و توانایی جنسی، کاهش مقدار منی و اسپرم)، درد و تورم بیضه، افزایش اندازه سینه یا حساسیت سینه برخی از عوارض جانبی داروی دوتاستراید (Dutasteride) می‌باشد. مشکلات جنسی در برخی از مردان حتی پس از قطع درمان نیز ادامه یافته است. اگر هر یک از این اثرات ماندگار یا بدتر شد، فوراً به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید. بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده می‌کنند عوارض جانبی جدی ندارند. با این حال، در صورت بروز عوارض جانبی خاص یا آلرژی مانند ثورات پوستی، خارش و تورم (به ویژه در صورت، زبان و گلو)، سرگیجه شدید، مشکل تنفسی و… به پزشک مراجعه کنید.

1. ناتوانی جنسی
  2. کاهش میل جنسی
  3. اختلال انزال
  4. اختلالات سینه
  5. سرگیجه
  6. نارسایی قلبی
  7. سرطان پروستات (درجه بالا)
  8. اختلالات سیستم ایمنی: واکنش‌های حساسیت مفرط، از جمله بثورات پوستی، خارش، کهیر، ادم موضعی، واکنش‌های جدی پوستی و آنژیوادم
  9. نئوپلاسم‌ها: سرطان سینه مردانه
  10. اختلالات روانپزشکی: خلق افسرده
  11. اختلالات دستگاه تناسلی و پستان: درد و تورم بیضه