2777
2789

عین خررررر خوندم🥲 ولی رفتم سر جلسه یادم رفت چند تاشو 

جا به جا هم نوشتم🥲

وای خیلی می‌سوزم درس آسون تحلیل بود یعنی می‌سوزم 

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای سرت دفعه ی بعد میتونی جبرانش کنی❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

دختر منم همینه

دیروز امتحان فیزیک داشت کلیییی واسش خونده بود

بعد اومده بود همه ی مسائل رو چک نویس کرده بود

موقع پاک نویس دو تا سوال جا مونده بوده

میگه هر کدوم ۲ نمره بود

حالش خیلی گرفته شده

فردا شیمی دارم برعکس دلم میخاد یه روز دیگ وقت بود میخوندم دودور زدم تقریبا ولی میترسم

استرس نداشته باش خدا بزرگه 

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

مثل منی منم وقتی خوندم عجله میکنم 

من نه عجله داشتم نه استرس 

فقط یادم رفت

فدای سرت دفعه ی بعد میتونی جبرانش کنی❤️

ترم اوله🥲 خیلی خوندم سر یه امتحان تحلیل حداقل ۲۰ بشم اینو 

حتی اینو هم کامل نمیگیرم🥲

دختر منم همینه دیروز امتحان فیزیک داشت کلیییی واسش خونده بود بعد اومده بود همه ی مسائل رو چک نویس ...

واقعاً حس بدیه

توام بهش امید بده بگو فدا سرت اینا

ترم اوله🥲 خیلی خوندم سر یه امتحان تحلیل حداقل ۲۰ بشم اینو  حتی اینو هم کامل نمیگیرم🥲

بقیه ام شرایط تورو دارن

ولکن دختر ۲۰ گرفتن تو دانشگاه افت داره اصلا🤭😉

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
بقیه ام شرایط تورو دارن ولکن دختر ۲۰ گرفتن تو دانشگاه افت داره اصلا🤭😉

عشقم من دوازدهمم

عشقم من دوازدهمم

اوخ اوخ ببخشید فک کردم دانشجویی 

فدای سرت عزیزم 

دیگه بهش فکر نکن 

اوخ اوخ ببخشید فک کردم دانشجویی  فدای سرت عزیزم  دیگه بهش فکر نکن

دورت بگردم