چجوری باید تو مدت زمان کم راجب مشکلاتمون صحبت کرد؟ کسایی کع رفتن اولین جلسشون چجوری بوده؟ نمیخوام گریه زاری کنم کمک و راهنمایی میخوام نمیدونم چجوری بگم! احساس میکنم بیشتر شبیه خاله زنکی میشع!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر تهرانی به 1480 زنگ بزن و مشاوره تلفنی رایگان بگیر
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من که رفتم چهار جلسه فقط می گفت بگو .خب بابا چقد بگم .دوتا سوال کرد که خودم حدس میزدم و زیاد شنیدم از بچگیم پرسید و از پدر و مادرم . دو تا هم جمله گفت عین برنامه های تلویزیون کلی .جلسه آخر که نتیجه گیری بود قرار بود خبرم کنند کسی زنگم نزد .فک کنم گفته ولش کن .
شعور پایین تو داری که هنوز تو کار دعا و جن و .... هستید. موضوع شکست یا پیروزی نیست. اگر هم به غلط من فقط داشتم راهنمایی که فکر میکردم درسته انجام میدادم. خیلی بی ادب و سطح پایین هستی. خود استارتر هستی بد و بیراه گفتی و قفل کردی.شما به اجنهات برس.