2777
2789
عنوان

نقاشی بچه ۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست
ان شاالله که سلامت باشند. بچه ی من کلا به مداد و دفتر علاقه نشون نمی داد. اون قدر جای دفتر آخ و آوخ ...

حس خوبیه درکت میکنم نسبت ب اینکه تازه شروع کرده خوبه.سعی کن تشویقش کنی تا علاقمند بشه

خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خسته م

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشاالله.من بیشتر وقتم برا مشکل گفتارش میره. زیاد نمی تونم موارد دیگه ر تمرین کنم

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
حس خوبیه درکت میکنم نسبت ب اینکه تازه شروع کرده خوبه.سعی کن تشویقش کنی تا علاقمند بشه

🙏🙏

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
همون پسر من که کلا علاقش به آچار و وسایل خونس. بیا بهش بگو یخچال درست کنه با وسایل و اسباب بازی‌اش ...

فقط با آرامش و مهربانی باهاش تمرین کن

براش کتاب رنگ امیزی و کتاب های کلاژ بخر 

اشکال رو از آخر کتاب میچینن و روی قسمت سیاه سفید کتاب میچسبونن خیلی تاثیر داره توی مهارت قیچی و مداد دست گرفتن 

انشااله سلامت باشه و روز به روز بیشتر خوشحالت کنه♥️♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ماشاالله.من بیشتر وقتم برا مشکل گفتارش میره. زیاد نمی تونم موارد دیگه ر تمرین کنم

کم کم یاد میگیره

مهارت های بچه ها تو این سن زود رشد میکنه

1 سال دیگه رو ببینید، میبییند که کلی پیشرفت کرده تو همه چی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
همون پسر من که کلا علاقش به آچار و وسایل خونس. بیا بهش بگو یخچال درست کنه با وسایل و اسباب بازی‌اش ...

عزیزم عادیه دختر منم گرفتگی زبون داره یکم طول می‌کشه تا یک جمله را کامل بگه 

اما غذا خوردن و دسشویی و حمام رفتن و لباس پوشیدن مستقله خودش کاراشو انجام میده 

عزیزم عادیه دختر منم گرفتگی زبون داره یکم طول می‌کشه تا یک جمله را کامل بگه  اما غذا خوردن و د ...

خدا حفظ کنه دخترت رو.

پسر من بیانش خیلی ضعیف بوده‌ خیلی حروف رو نمی تونه بگه. تازه تونستم بهش سه تا شعر یاد بدم.اعداد انگلیسی رو تا ۶ میشماره فارسی تا ده بقیشم تا بیست قاطی می کنه.

غذاشو خودش می خوره.دستشویی هم که پیششم وای خیلی مستقل شده.

روابطش با بچه ها به شدت منزوی بود و گوشه گیر.خداروشکر تونستم این مورد رو هم برطرف کنم و الان قشنگ میره با بچه ها بازی می کنه و از حقش دفاع می کنه.

نسبت به همسن و سالش میدونم خیلی عقبه. ولی داریم با هم تلاش می کنیم که به جلو

خدا حفظ کنه دخترت رو. پسر من بیانش خیلی ضعیف بوده‌ خیلی حروف رو نمی تونه بگه. تازه تونستم بهش سه تا ...

اشکال نداره باهاش کار کن اوکی میشه من خودمم با دخترم خیلی کار می‌کنم مثلا براش شکل بکش و بگو توی خونه برات پیدا کنه مثل توپ و گل و... 

اعداد ریاضی و حروف کم کم یادش بده