معصومه1277 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1832 عنوان نقاشی بچه ۴ ساله 214 بازدید | 25 پست پسرم داره چهار سالش میشه.علاقه به نقاشی تازه نشدن داده مثلا خورشید خانومو کشیدهبچه های شما مهارتای نقاشیون تو این سن چه قدر هست درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت 1402/10/03 | 13:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
andomi عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2934 بچه های منم چندروز دیگه چهارساله میشن..قشنگ اشکال هندسی رو میکشن. اسماشونو میدونن..درخت خورشید ابر.تصویر آدمک میکشن..
معصومه1277 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1832 بچه ی چهارساله باید بتونـه دایرـه کامل بکشـه دیگه. دایره می کشه.واسم سوال شد.بچه ای هست که مثل پسر من تازه شروع کرده به نقاشی. درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
شهیننننن۰ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 15944 کم کم بکشه هی شکلای جدید یاد میگیره دختر منم اول خورشید میکشید بعد یاد گرفته گل میکشه رنگ میکنه یکم شبیه ادم دختر میکشه
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 16103 بچه من از نقاشی بدش می اومد اینقدر که فقط با عصبانیت خط خطی میکرد الان ۷/۵ سالشه تو مدرسه نقاشی هایی میکشه بیا و ببین البته مربی حرفه ای نقاشی دارن ذاتا خیلی طرفدار نقاشی نیست ولی میکشه پس نگران نباش بهش فشار نیاز و مقایسه هم نکن شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
معصومه1277 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1832 بچه های منم چندروز دیگه چهارساله میشن..قشنگ اشکال هندسی رو میکشن. اسماشونو میدونن..درخت خورشید ابر.ت ... ان شاالله که سلامت باشند.بچه ی من کلا به مداد و دفتر علاقه نشون نمی داد. اون قدر جای دفتر آخ و آوخ کردم و گفتم محکمتر نکش دردم میاد تازه علاقه نشون داده.میدونم نقاشی خیلی ساده آیه ولی واسه منی که چند سال منتظر بودم خیلی قشنگه درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
vghbggg عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 2010 ان شاالله که سلامت باشند. بچه ی من کلا به مداد و دفتر علاقه نشون نمی داد. اون قدر جای دفتر آخ و آوخ ... از نظر من خوبه یه کتاب آموزش نقاشی از این مرحله به مرحله ای ها بخر از روش بهش یاد بده بچه ها زود یاد می گیرند.
nour0831 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1737 دایره می کشه. واسم سوال شد. بچه ای هست که مثل پسر من تازه شروع کرده به نقاشی. معمولا بچه ها از دو سه سالگی شروع می کننــد ب خط خطی کردن و مـداد دست گرفتـن از چهار پنج سالگی ام نقاشـی های با معنـی میکشـن. من پسـر داییـم همسن پسـر شماست ولـی اون مهد میـره نقاشـی های ساده می تونـه بکشه.
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 13918 بچه خودم نیساونم 4 سالشه اینارو کشیده خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
معصومه1277 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1832 بچه من از نقاشی بدش می اومد اینقدر که فقط با عصبانیت خط خطی میکرد الان ۷/۵ سالشه تو مد ... همون پسر من که کلا علاقش به آچار و وسایل خونس.بیا بهش بگو یخچال درست کنه با وسایل و اسباب بازیاش برات درست می کنه. یا جاروبرقی و آبمیوه گیری.ولی تو ظریف کاری مثل مداد دست گرفتن و قاشق دست گرفتن مشکل داره نیاز به تمرین زیاد داره. تاخیر گفتاری هم داره.برا همون خیلی خوشحال شدم درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
معصومه1277 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1832 نقاشی ها یی که گذاشتین خیلی قشنگه. امیدوارم تنشون سلامت باشه درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت