ده بار میخونم از روش درک میکنم توضیح میدم حفظ میکنم باز یادم میره🥲
من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیهاس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیهاس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸
تازگیا امروز امتحان یه درس خیلی اسون و کم دارم نمیتونم حفظ شم
یه صفحه یه صفحه مرور کن اگه دیدی خیلی اسونه سه یا چهار صفحه مرور کن درکت میکنم من درسی که هرچب میخوندم یادم میرفت دینی بود تو بگو یه درس ۵ ساعت میخوندم صبح سر جلسه امتحان انگار مخزن اطلاعات سوراخ بود 🤣
از بس که تمام متن درس کلیشهای بود نمیشد باهاش ارتباط بگیرم با اینکه خودم به دین مقید بودم
حالا یه جاهایی جالب بود که از عالم های خوبی بودن خدایی حجم کتاب رو نمیتونستم درک کنم واقعا سطح مطالب بالا بود بدبختی اینجاست اصلا راهکاری نمیدادن که چجوری باید این کتابو بفهمبم فقط میگفتن بخون نهایت میگفتن خلاصه نویسی کن