2777
2789
منم همین کار هست قبل از ازدواج با من تو یه شرکت کار می کرد بعد از ازدواج تو 6 ماه اومد بیرون الان 7 ...

شوهرمن عرضه نداره یه آجر بزاره روهم میدونه بی کس وکارم بد دهنی هم میکنه برام .دهاتم هستم کار نیست وگرنه خودم کارمیکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم بخدا  من خیلی اینجوری دیدم نمیرن اصلا آخرشم خرجو‌ میندازن سر زن و بچه  خودت طبق ...

من خودم  می تونم برم سر کار البته الان نه چون باید صبحا برم فنی حرفه ای برا خیاطی ولی بعدش می تونم برم سرکار ولی میترسم من برم سر کار دیگه اونم نره بچه هم نداریم اصلا هم جدیدا براش مهم نیس که ممکن هس بچه دار نشیم میگه بهتر 

شوهرمن عرضه نداره یه آجر بزاره روهم میدونه بی کس وکارم بد دهنی هم میکنه برام .دهاتم هستم کار نیست وگ ...

چقدر بد اگه هنری  داری می تونی از طریق اینترنت و اینا درآمد کسب کنی من متاسفانه هنری ندارم 

شوهرمن عرضه نداره یه آجر بزاره روهم میدونه بی کس وکارم بد دهنی هم میکنه برام .دهاتم هستم کار نیست وگ ...

ای خدا امان ازبیکسی منم شوهره شغالم ازبیکسیم سواستفاده کرده سرکارمیره ولی هزارعیب دیگه داره

اونکه اره اگه توبری اون دیگه وامیده نرو الکی بگومیرم

خواهر اش میگن اون نمیرن تو برو ولی من الان نمی تونم هزار تا دغدغه دارم بچه ندارم سنم داره میره بالا هزارتا فکر دوا دکتر نمی کنه برای بچه دار شدن

من خودم  می تونم برم سر کار البته الان نه چون باید صبحا برم فنی حرفه ای برا خیاطی ولی بعدش می ت ...

خب عزیزم شما بری سرکار ممکنه خیال ایشون رو از لحاظ کار کردن راحت تر کنی و نره سرکار

علتشو بپرس ازش

برنامه وهدف بذار براش مثل مسافرت خانوادگی،خرید ماشین،خرید خونه، که ترغیب بشه به کار کردن وپس انداز کردن

قانع نباش برای خودت بدونه خرج داری .....اگه قانع باشی فکرمیکنه چیزی لازم نداری وخوشی با این زندگی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ای خدا امان ازبیکسی منم شوهره شغالم ازبیکسیم سواستفاده کرده سرکارمیره ولی هزارعیب دیگه داره

چه بد واقعا بعضی مردا صبح ساعت 6 میرن سرکار ساعت 9 شب میان خونه تازه کلی برنامه برا سرمایه گذاری دارن. شوهر من از در خونه به ندرت بیرون میره اونم برای سر زدن به والدینش

اره بخدا دردی از بی کسی سخت تر نیست منم چندساله فقط میخوابه خونه و بد دهنی میکنه باشکم گشنه هم ول کن مون نیست میدونه جای رو ندارم یه ساعت برم هرجور دلش میخاد رفتارمیکنه.بیچاره بچم افسرده و عقده ای شده تو همین سن کمش