2777
2789
عنوان

اعتکاف با نوزاد ۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط سختی میشه هم برا خودت هم برا بچت 

بنظرم از یه روحانی بپرس 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ببخشید ولی چرا ی نذری میکنین ک نمیتونین انجامش بدین!؟؟؟ 

خودِ خدا غش کرده از خنده قطعا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دعا دیگه نبود عزیزم؟؟😐😐😐🤣🤣🤣

همونو بگو سه سال و سه ماه هر نذری کردم جواب نگرفتم پارسال تو مسجد خیلی دلم شکست از ته دل دعا کردم و جواب گرفتم حالا دلم نمیاد که بد قولی کنم

چرا ؟

چون شرایط اعتکاف توی خونه نیست

اعتکاف باید در مسجد جامع باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بیشتر نگرانیمم اینه که موقع پوشک عوض کردن جایی نجس نشه یا کسی نگاه نکنه یا اینکه گریه کنه خانومای دی ...

فکر بقیه رو هم کردید شاید کسی که اومده چند روز دعا و عبادت کنه وجود یه نوزاد که گریه میکنه براش خوشایند نباشه 

حالا که نذر کردی هرشب برو یک ساعت بشین و برگرد

اما نمیتونی معتکف باشی چون روزه نمیتونی بری.

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شما الان شرایط روزه گرفتنو نداری😐‌وقنی شرایطش محیا شد برو

می تونم گرسنگی و تحمل کنم روزا هم که کوتاه از هون نظر مشکلی ندارم فقط می ترسم بقیه اذیت بشن حق و ناس گردنم بیفته