2777
2789
عنوان

مهد رفتن پسر بچه پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست

ادامه بده بد عادت میشه بچه 

خب سال دیک باید بره پیش 

زمستون نفرستی گناه داره ؟؟؟

بخوابه 

بنظرم ادامه بده عزیزم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بذار راحت باشه اذیت میشه نبرش بذار تابستون یه کلاس ورزش یا هر چی دوست داره ثبت نامش کن من خودم تاثیرش رو دیدم که بچه علاقمند تر میشه هم اینکه از خوابش نمیزنه هم مداوم نیست که تکراری بشه اینجوری بهتر عادت میکنه ...اون بچه یه بار بیشتر ۵سالش نیست و از سال دیگه تا ۱۲ سال حداقل باید صبحا زود پاشه پس اذیتش نکن بذار بخوابه

🥰😍

[QUOTE=321870605]خب دیگه اینطوری بچه حق داره خسته بشه...اگه شاغل بودین مجبور بودین یه چیزی...اما از 5 سالگی این بچه ا ...[/QUOTخودشم خیلی نمی‌خوابه مصلا همون هشت یا فوقش نه بیدارمیشه اما من بازم نگرانم زده بشه امکانش نیست که دیرتربره چون خودم باردارم نمیتونم ببرم و بیارم سرویسم که سرتایم میاد

بعدعیدبفرست چیه از۷صبح بچه وخودت رواذیت میکنی پسرم یه هفته رفته دوبار مریض شد پارسال هم بارداربودم نفرستادمش

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

اخه چرا باید بچه ۵ ساله ۷ بیدارشه گناه داره حداقل دیرتر ببرش مثلا ۱۰ به بعد سال بعدم که می خواد بره پیش دختر منم هم سال بعد میره پیش امسال دیگه مهد نذاشتم گفتم بزار امسال رو یه دل سیر بخوابه قبلا کلاس بازی مهارت میبردم دو روز در هفته تابستونم  کلاس خلاقیت میزارمش اونم دو روز در هفته طرف ۳۰ سالشه تاپیک زده نمی تونم صبح ها بلند شم برم سر کار بعد بچه ۵ ساله  چرا باید از خوابش بزنه بره مهد اول صبح اونای که حالا شاغل هستن بچه هاشون میبرن مهد صبح بحثش جداست ولی شما اذیتش نکن به نظرم بزار بخوابه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بعدعیدبفرست چیه از۷صبح بچه وخودت رواذیت میکنی پسرم یه هفته رفته دوبار مریض شد پارسال هم بارداربودم ن ...

الانم که زمستونه هرکی یه عطسه کنه همه مریض میشن

منم خودم نظرم اینه بره صبح بیدارشدنش ناراحتم می‌کنه میگم بچه اذیت نشه

اخرکه چی ۱۲سال بایدبره ازالان کم کم عادتش بدیدمن خودم شرایط نبودبرم برای دوران مدرسه ام هم اونجوریه که میخواستم پیش نرفت ،اگه اینجوری بگید۱۲سالتحصیلی هم فکرتون راخواهیدکردکه سخته بره ازالان عادتش بدیدبه زودخوابیدن و زودبیدارشدن

اخه چرا باید بچه ۵ ساله ۷ بیدارشه گناه داره حداقل دیرتر ببرش مثلا ۱۰ به بعد سال بعدم که می خواد بره ...

آخ چقد خوشم اومد گفتی یه دل سیر بخوابه😂 بخدا با ۳۲ سال سن ساعت ۶ بیدار میشم برم سرکار دلم میخواد گریه کنم. بعد این همه سال بازم بهش عادت نکردم. منم پسرم رو شیفت ظهر گذاشتم مهد از ساعت یک تا چهار که اذیت نشه صبح زود بیدار بشه گناه دارن 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
آخ چقد خوشم اومد گفتی یه دل سیر بخوابه😂 بخدا با ۳۲ سال سن ساعت ۶ بیدار میشم برم سرکار دلم میخواد گر ...

اره من دانشگاه می رفتم هر روز غر میزدم برم دانشگاه شاغل بودم صبح می رفتم سر کار  به زور از جام بلند میشدم تا چند ساعت خواب الو بودم همسرم جرات نداشت صبح با هام حرف بزنه 😂

بعد از بچه ۵ ساله که از سال بعد باید این همه سال زود بیدار شه بره مدرسه دانشگاه بعدشم شاغل بشه چرا الان که بچه ست مسئولیتی هم به گردنش نیست یه دل سیر نخوابه کله سحر بره مهد 😊

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
2810