2777
2789
مامان بابارو میدونن معنیشو و میگفتن از کی؟؟
خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
پسر من 6.5 ماهشه حدودا از 5 ماهگی میگه بابا کاملا.دوروزه ماااااااااا ما هم میگه ولی نمیتونه درست بگه زور میزنه
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترا جان اگه منظورت اینه دروغ میگن میخوای از پسرم فیلم بزارم به همراه شناسنامه اش؟
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
خب منظورم اینه ک بدونه مامان ک میگه منظورش مامانه بابا ک میگه باباشو صدا میزنه ب ب م م ک همه بچه ها میگن مهم مفهومی بودنشه
خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
ولی بچه ها رو نباید باهم مقایسه کرد.هرکدوم یجورن.دختر خواهرشوهرم 4 ماه بزرگتره.اونم تازه میگه بابا. یا پسر دوستم یه ماه بزرگترها هنوز نمیگه
دختر من از ده ماهگی بابا رو میگه کاری داشته باشه صدا شو نازک میکنه میگه ب ب. باباسم قربون صدقش میره الان تقریبا یازده ماهشه ولی به من میگه هم.... ولی باباشو جایی ببینه صدا میکنه با با
بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
2810