2777
2789
عنوان

بچه هاتون از چند ماهگی مامان بابا رو مفهومی گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 10820 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقتشه پسرت کوچولوی من؟ پسر منم از یک ماه پیش توپشو میشناسه میگیم توپ کو میره زیر مبلا رو نگاه میکنه.امروزم خرسشو یادش دادم میگم خرسی کو میره زود بغلش میکنه
مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
عزیزم دیر نیس اهنگ شاد بذار براش برقص اونم کم کم خودش سرسری میکنه و تکون تکون میده خودشو
خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
آهنگ غمگین بشنوه و مداحی سینه میزنه شاد میرقصه نخ دندون کشیدنو تازه یاد گرفته...هرکار میکنیم تقلید میکنه ضدای اذان میاد سجده میکنه سریع و میکه اکبر بوس کردنو بلده... بوس مثل خودمون... چندماه پیش تف تفی میکرد فقط اعضای بدنشو بعضی هاشو بلده
بای بای یاد گرفته ولی بعضی وقتا با دس دسی قاطی میکنه.کلمه ی جیز رو یاد گرفته میگیم جیز دیگه دست نمیزنه خودشم میگه جیز البته با لحن شیرین تر.الانم برای لحظاتی بدون کمک وایمیسه ولی راه نمیره
مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
2810