2777
2789

شاید یبوسته

یکم ابجوش و خاکشیر بش بده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

آخی عزیزم کوچولو

اسی جان دل درد داره اگه قطره کارمینت داری دو سه قطره با یه قاشق غذاخوری آب جوشیده سرد شده بهش بده یکم اندازه لپه قند بنداز توش بعد برعکس بذارش رو دستت آروم بزن پشتش و ماساژش بده آروغ میزنه خوب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اینستا دیدم بچه رو میخوایونه بعد پاهای بچه رو بالا پایین می‌بره و می‌بره داخل شکم و میچرخونه تو همون حالت 

باد معده بیرون میده بهتر میشه امتحان کن 

طفلکی

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

راهکار دوستان درست بود ب گمانم منم دوسال پیش همچین مشکلی داشتم با بچم ...شیر خودمو میخورد و من از لحاظ غذایی رعایت نمیکردم غذاهای نفاخ میخوردم طفلی بچم اینجوری میشد ولی خدارو شکر رفع شد بهش رازیانه و قطره های کولیک اسید و....میدادم

راهکار دوستان درست بود ب گمانم منم دوسال پیش همچین مشکلی داشتم با بچم ...شیر خودمو میخورد و من از لح ...

عزیزم ممنونم ازت.بیشتر از تجربه ت بگو دیگه چیکارا میکردی؟

اینستاگرام لباس بچگونه م👶🏻Torob_cheh_kids

بچت هنوز کوچیکه من یادمه تا ۳ الی چهارماهگی مشکل کمبود خواب داشتم از بس بچم اذیت میکرد خیلی هم اضافه وزن کرد همش بهم وصل بود و شیرمو میخورد....با وجود اینکه بچه دومم بود ولی خیلی اذیت بودم سر اولی اینجور عذاب نکشیدم اون شیر خشکی بود.حالا هم ک تقریبا ۴ ماهه از شیر گرفتمش هنو عادت نکرده و بازم میخواد سینمو بگیره

خلاصه میگم ک تازه اول راهی بچه ۳ سال ب بعدش خوبه کم دردسر داره فقط مشکلات تربیتی ک باید اصولی مدیریت بشن وگرنه از لحاظ بی خوابی تا یک سال و نیم درگیری ....اگه دوس داری میتونی درخواست دوستی بدی شماره هامونو ردو بدل کنیم هم دوست بشیم هم تا میتونم راهنماییت کنم باتوجه ب تجربه دوتا بچه ک دارم با فاصله کمی ب دنیا اومدن و....

خواهشن به بچه ۵۰روزه داروگیاهی نده 

من دخترم اینجوری بود دکتر کیدسی کولیک داد آب روی آتیش بود شبا که میخوام آروم بخوابه ۵قطره بهش میدم 

اصلا کولیک اید و اینارو قبول ندارم واسه دختر من که جواب نداد

من صدتا دکتر بردمش از دایمتیکون و کیدسی کولیک جواب گرفتم

خیلی گناه دارن طفلیا زبونم ندارن حرف بزنن

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
2810