2777
2789
عنوان

مامان نینی های 1تا2 ساله....

30 بازدید | 4 پست
اامروز دیدم واقعا احتیاج داریم که برای اینکه ازتجربیات هم استفاده کنیم یه تاپیک مخصوص بزنیم.وراجع به تغذیه ووزن وهرچیزدیگه ای باهم مشورت کنیم.هرکی خواست میتونه ادرس تاپیک وسیو کنه وبه دوستان دیگمون هم بده.اگه دوست داشتید تاپیک وجزو علاقه مندیاتون بزنید
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
شنتیا کوچولوپست ها : 83عضویت:1395/4/21 0 حلوا واسه عصرونه نی نی ا ق غ آرد تفت بده خامیش که گرفته شد کره اضافه کن. بعدش نصف فنجون یا بیشتر آب بریز . یه خرما له کن همون موقع اضافه کن بزار آبشو بکشه بده نی نی بخوره پیتزا با نون تست سینه مرغ پخته یا گوشت چرخ کرده با سبزیجات مثل اسفناج یا هویج ، قارچ، نخود فرنگی پیاز داغ قاطی کن آماده که شد بریز روی نون تست روشم یه پنیر پیتزا ورقه ای یا پنیر گودا بزار کوکو سیب زمینی 1 دونه سیب زمینی آبپز کن بعد پخت با گوشتکوب لهش کن 1 دونه تخم مرغ بزن آویشن و ادویه دیگه هم خواستی بزن تو روغن کم سرخش کن سبزیجات هم دوست داره بهش اضافه کن مثل هویج آبپز قارچ یا فلفل دلمه ای شیر برنج ولی شکر نزن بعد که پخت تو ظرف براش کشیدی با شیره انگور یا توت بده به نی نی سبزیجات بخار پز یا آب پز نخود فرنگی.ذرت.قارچ. هویج خرد شده. اینارو آبپز کن روش یه کوچولو اگه نی نی دوست داره روغن زیتون یا آب لیمو تازه بریز.بزار خودش با دستش بخوره خودتم کمکش کن حواست بهش باشه نپره گلوش
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
گوشت ماهیچه با سیب زمینی بزار بپز بعد که پخت برنج بریز تو همون آبگوشت .کته بشه آماده شد بده نی نی بخوره. گوشت اول با پیاز داغ تف بده گوشت چرخ کرده قلقلی با سبزیجات پخت کباب ماهی تابه ای با گوجه و برنج نرم ماکارونی نرم با گوشت چرخ کرده و سبزیجات و پنیر پیتزا سوپ ماهیچه با سیب زمینی هویج و جو، اینارو بزار با هم کاملا بپز . اگه کوچولوتون نمیتونه گوشت بخوره گوشت با یه کم کاملا با 1 2 3 پوره و له کن بعد دوباره بریز تو سوپش با جعفری و لیمو تازه یه ذره رب میتونی واسه مقوی شدن غذاهاش آب قلم تو همه غذاهاش اضافه کنی یا بادوم پودرش کنی به همه غذاهاش 1 ق م خ اضافه کنی کره تو برنج یا سوپش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=135076&PageNumber=9
اینم یه تاپیک راجع به تغذیه ی نینی از4ماهگی