2777
2789

بیمارستان محلاتی بیل الملیل گفت نمیکنن بیمارستان شفا اونم 20میلیون میگیرن  این بیمارستان هم خوب نی انگار چیکار کنم اخه به دولت چ که بچه سز بیاریم یا طعبیی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر زایمانم منم همین مشکل شما رو داشتم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
چیکار کردی 

مربوط به سال ۹۳ بود تازه تو ماه هشت من دولت گفت سز ممنوع!!!!!

به شدت بهم استرس وارد شد

سه روز الکی منو بیمارستان بستری کردن امپول فشار زدن!!!! 

اصلا ای از اب تکون نخورد دیگه بردنم سزارین 

ولی پنج روز بی خود و بی جهت سر یه زایمان تو بیمارستان بودم خیلی کلافه شدم! خیلی سخت گذشت

برو نامه از روانپزشک بگیر که فوبیای زایمان طبیعی داری! تا سزت کنن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
بین المللی که سزارین اختیاری میکنن کاشی زنوزی بین المللی سزارین اختیاری میکنه با دستمزد دکتر وبیمار ...

اتفاق دکترم کاشی زنوزی هست امروز رفته بودم گفت بین المللی محلاتی اختیاری سز نمیکنن یعنی دروغ گفته

اتفاق دکترم کاشی زنوزی هست امروز رفته بودم گفت بین المللی محلاتی اختیاری سز نمیکنن یعنی دروغ گفته

محلاتی نمیکنن

ولی بین المللی به من گفت میکنم هشت تومن دستمزد خودم 15بیمارستان