2777
2789
عزیزم من ثوستم تقریبا خشکه ۳۱ سالمه اما دور چشمم انگار داره چروک ریز میفته چکار کنم؟

بخاطر سنته عزیزم چروک افتادن طبیعیه.ولی با محصولات دور چشم میتونی کنترلش کنی یا حتی کمتر😍

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر سنته عزیزم چروک افتادن طبیعیه.ولی با محصولات دور چشم میتونی کنترلش کنی یا حتی کمتر😍

وای سنم مگه بالاس😢😢🤣🤣🤣

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
وای سنم مگه بالاس😢😢🤣🤣🤣

چی بزنم ب نظرتون .آخه میگن کرمای دور چشم اصن کارایی خاصی ندارن

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
وای سنم مگه بالاس😢😢🤣🤣🤣

نه خب بالا نیستی ولی الان دیگه تایم جوانی داره رد میشه😁.خودمم همینمولی زیاد برام مهم نیست و حقیقتش من وقتشم ندارم به خودم رسیدگی کنم همش دارم به پوست و موی بقیه رتوجه میکنم😁

سزاربن سه ماه ونیم

خب تا ۵ماه حدودا طبیعیه ولی میتونید با تونیک های تقویتی جلوی ریزش بیشترش رو بگیرید،پیاز م. رو تقویت کنید و حتی رشد موهاتون هم بهتر بشه😍

چی بزنم ب نظرتون .آخه میگن کرمای دور چشم اصن کارایی خاصی ندارن

بستگی به مارکش داره،بستگی به اینکه برنامه ریزی کنی برای استفادش و تا آخر دوره استفاده کنی داره،و بستگی به نحوه استفاده هم داره عزیزم🥰ما کرمای دور چشم داریم میتونم برات خصوصیاتشو بفرستم

خب تا ۵ماه حدودا طبیعیه ولی میتونید با تونیک های تقویتی جلوی ریزش بیشترش رو بگیرید،پیاز م. رو تقویت ...

سلام عزیزم خوبین من موهام خیلی میریزه ازمایش هم دادم دکتر هم رفتم قرص داد بهم ولی کامل قطع نشده بازم میریزه

چیکار کنم🥲

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
لک شده  منافذ دارم پوستمم چربه

عزیزم کرم های روز و شب رو حتما تعریفش رو شنیدید.برای شما که پوستتون چربه کرم روز نیازی نیست ولی کرم شب فوق العاده اثربخشه برای لک برای منافذ برای تیرگی صورت برای شلی پوست صورت.کلا همه چیز تمامه😍با یه شوینده یا تونر مناسب پوستتون.این پک میتونه خیلی کمک کننده باشه اگه درست مصرف بشه🥰