2777
2789

عزیزم برای جوشای چربی 

ازینا ک ریز ریز رو گونه میزنه قرمز میشه چی پیشنهاد میدی؟!

مخصوصا عرق زیاد کنم یا عصبی بشم خیلی زیاد میشن و تو چشمن

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنس پوستتون چربه یا خشک یا مختلط و یا معمولی؟

گاهی خشکه گاهی معمولی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چربه موهاتون؟

نه عزیزم اول خیلی زود زود چرب میشد ولی شامپو و قرصای دکترو استفاده کردم خوب شده مثلا ۴روز نشورم چرب میشه به نظر خودم که معمولیه 

فقط این ریزش عصابمو خورد کرده

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
عزیزدلم😍خوبی از شماست که ندیده و نشناخته منو اینطور خطاب میکنید🥰🩷

عزیزمی... خب معلومه شما خانوم با وقاری هستی💛

🚫کاربر آب_آلبالو(یاسمن) نیستم🚫   اسما هسدم😁 نی نی یار جون تروخدا تعلیقم نکن🥺🥺🥺🥺
برای منافذ باز صورت و شلی و ترک روی پوست سینه بعد شیردهی چی خوبه

عذر میخوام دیر جواب میدم من هم تو اینستا هم واتساپ هم اینجا درحال چرخشم.

عزیزم برای منافذ باز صورت کرم روز و شب عالیه هم برای لک هم منافذ هم تیرگی و هم شلی پوست صورت.منتها اگر پوستتون چربه کرم روز مناسب نیست فقط کرم شب کافیه به همراه یه تونر یا فیس واش

برای شلی سینه محصول مراقبتی نداریم گلم منتها اگر بچتون رو تازه از شیر گرفتید میتونید جوانه گندم رو امتحان کنید برای حین شیردهی که خیلی مفیده.

برای ترک سینه هم اگه ترکها صورتی و تازه هستن کرم استرچ مارک داریم ولی اگه ترکها قدیمی و به رنگ طوسی هستن جواب نمیده

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
نه عزیزم اول خیلی زود زود چرب میشد ولی شامپو و قرصای دکترو استفاده کردم خوب شده مثلا ۴روز نشورم چرب ...

عذر میخوام دیر جواب میدم من هم تو اینستا هم واتساپ هم اینجا درحال چرخشم

عزیزم مشکل هورمونی ندارید؟کبدتون چرب نیست؟من این سوالا رو میپرسم که بتونم بهتر پیشنهاد بدم

عذر میخوام دیر جواب میدم من هم تو اینستا هم واتساپ هم اینجا درحال چرخشم عزیزم مشکل هورمونی ندارید؟ ...

خواهش میکنم گلم 

نه عزیزم چکاب کامل شدم فقط اهن کم داشتم که قرص خوردم اوکی شد

گاهی خشکه گاهی معمولی

عذر میخوام دیر جواب میدم من هم تو اینستا هم واتساپ هم اینجا درحال چرخشم

عزیزم برای جوش ما محصول خیلی زیاد داریم.اگر هزینه ش براتون مهم نیست سرم ضدجوش و صابون خاک رس عالیه.فوق العاده

چند سالتونه؟هورمونی نیست جوشا؟

عذر میخوام دیر جواب میدم من هم تو اینستا هم واتساپ هم اینجا درحال چرخشم عزیزم برای جوش ما محصول خ ...

نه عزیزم‌راحت باشید💞

۲۶ سالمه

نه‌فک‌نکنم

وقتی عرق نکنم حرص نخوردم‌این جوشا نیس ینی ب وضوح دیده نمیشه

قیمتاشونو لطف میکنید؟؟

خواهش میکنم گلم  نه عزیزم چکاب کامل شدم فقط اهن کم داشتم که قرص خوردم اوکی شد

خب خداروشکر.برای شما تونیک مو عالیه با یه شامپو مکملش.اتفاقا تونیک هیرفرند و شامپو کافئین تو همین نی نی سایت سفارش داشتیم😍

نه عزیزم‌راحت باشید💞 ۲۶ سالمه نه‌فک‌نکنم وقتی عرق نکنم حرص نخوردم‌این جوشا نیس ینی ب وضوح دید ...

بله گلم چند لحظه اجاززه بدید وارد سایت بشم قیمت به روز رو ببینم

خب خداروشکر.برای شما تونیک مو عالیه با یه شامپو مکملش.اتفاقا تونیک هیرفرند و شامپو کافئین تو همین نی ...

واقعا😍 یعنی ریزش موهام قطع میشه؟ 

هزینشون چه قدر میشه عزیزم؟