2777
2789
عنوان

صدای غذا خوردن عصبیم میکنه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 95 پست
باهاش راحت نیستی ؟؟؟ خواهری برادری نیست بهش بگی ؟؟ خونه های این دوره زمونه هم همه کوچیک و به درد ن ...

نه مامانم فک میکنه هیچی نمیدونم 

ب داداشم هم ک نمیتونم بگم

خونمون بزرگه اینا صداشون زیاده میپیچه همه جای خونه 

امروز صبح بیدار شدم برم مدرسه خونه بو گرفته بود🤢

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هندزفری بذار .. شب زودتر بخواب . خووووب درس بخون دانشگاه شهر دیگه بروو . 

كسي كه مثل ما به يه صدايي حساسه از پشت ديوار بتني ٤٠ سانتي هم اون صدا رو ميشنوه، هندزفري اصلا نتيجه نميده

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
کلاس چندمی؟

۱۱

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

۴ سالم نیس ک نفهمن صداشون میاد بعضی وقتا هم ک صدا نمیاد فک میکنم ادم شدن میرم از اتاق بیرون میبینم ط ...

متاسفم عزیزم ولی به نظر من با مادرت درمیون بزار اون ناراحت بشه بهتره تا ندونه دخترش چقدر زجر میکشه. مطمئنم نمیدونن که تو میدونی اینارو... 

من خودم بچه دارم تا خیالم راحت نباشه که خوابن هیچ وقت نمیزارم شوهرم بیاد سمتم. .مامانتم حتما فکر میکنه تو اتاقی و مشغول به کاری

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
۴ سالم نیس ک نفهمن صداشون میاد بعضی وقتا هم ک صدا نمیاد فک میکنم ادم شدن میرم از اتاق بیرون میبینم ط ...

تحملش واقعا ادمو روانی میکنه اخه چقدر نفهمن با حضور ی دختر تو خونه...

اسی من جات بودم ب مادرم میگفتم، شاید اونا فکر میکنن ک صداشون رو نمیشنوی

از بازی پر حاشیه عمدآ بباز و بیا بیرون ، هیچ چیز مهمتر از آرامشت نیست...
هم سنیم ک  بیخیال بابا اهمیت ندارع به سال دیه راحت میشی تحمل کن🥲

چجوری راحت میشم اعصاب نزاشتن برام وسط درس خوندم یهو یادم میفته روانی میشم 😭

2810