صدای غذا خوردن و چای خوردن بابام روانیم کرده هر چقد میگم اصن ب هیچ جاش نیس اخه کی برنج رو هورت میکشههههههههههه کی چای رو اونطوری میخورههه چراااااااا همه اخلاقاش رو مخه 😭😭😭😭 کدوم اخلاقشو تحمل کنم اخه خسیس بودنشو بداخلاق بودنشو عصبی بودنشو سوالای چرت و تکراری پرسیدنشو صدای شالاپ شولوپ هر شبشو رابطه داشتنشون تو ۳ ظهر جلو تلویزیون زیر پتوشو کدومو منه بدبخت تحمل کنم😭😬 کاش بمیره راحت بشم باعث همه استرسامه اون باعث شد از استرس دست و پام بلرزه رید ب اعتمادبنفسم اصلا برا چی زندم منن😭😭😭😭😭😭
اگ میخواین فاز نصیحت برداین از الان برین بیرون حوصله ندارم
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
باهاش راحت نیستی ؟؟؟ خواهری برادری نیست بهش بگی ؟؟ خونه های این دوره زمونه هم همه کوچیک و به درد ن ...
نه مامانم فک میکنه هیچی نمیدونم
ب داداشم هم ک نمیتونم بگم
خونمون بزرگه اینا صداشون زیاده میپیچه همه جای خونه
امروز صبح بیدار شدم برم مدرسه خونه بو گرفته بود🤢
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هم سنیم ک بیخیال بابا اهمیت ندارع به سال دیه راحت میشی تحمل کن🥲
چجوری راحت میشم اعصاب نزاشتن برام وسط درس خوندم یهو یادم میفته روانی میشم 😭