2777
2789
عنوان

کنکور اردیبهشت

242 بازدید | 16 پست

سلام

ی سوال برا اینکه امسال دوازدهم مهم تر از دهم و یازدهمه گفتن ک از دهم و یازدهم فقط پیش نیازای دوازدهمو بخونیم

کودوم درسا میشه؟

خیلی گیجم بعد بنظرتون اگ از صفر از دی شروع کنم میرسونم 

هدفم کنکور اردیبهشت و عاشق فرهنگیانم

عزیزم سوالای کنکور ترکیبی میشن بابد همه فصل هارو مطالعه کنی 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه توی ۴ ماه میتونم برسونم؟

کنکور ۵۰ درصدش از دوازدهمه  بیشتر رو دوازدهم تمرکز کن بعدم سوالایی که از هر فصل میاد رو تو اول کتابا نوشتن که چقدر ترکیبی میاد چقدر مستقل  اونارو نگاه کن 

مثلا زیست یازدهم ۷-۶-۵ خیلی مهمه 

دهم هم فصل۴-۲-۳ اکثرا ترکیبی ها از ایناس 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
کنکور ۵۰ درصدش از دوازدهمه  بیشتر رو دوازدهم تمرکز کن بعدم سوالایی که از هر فصل میاد رو تو اول ...

من رشتم انسانیه بعد نمیبینم کجا نوشتن؟ولی من دارم از دی ماه شروع میکنم ک دهم و دوازدهمو تموم کنم و از یازدهم فقط چن تا فصل بخونم

من رشتم انسانیه بعد نمیبینم کجا نوشتن؟ولی من دارم از دی ماه شروع میکنم ک دهم و دوازدهمو تموم کنم و ا ...

یازدهم تاثیرش بیشتره از دهم فکر میکنم راجب انسانی اطلاع ندارم رشتم تو دبیرستان تجربی بود  

منظورم کتاب تست هاست