2777
2789

من ۲۳هفته هستم.برای پسرم وقتی هفت ماهم بود سیسمونی خریدیم.الان سر بارداریم میگم‌هنوز زوده برم لباس بخرم...خداروشکر کالسکه و تخت پارک و روروئک کریر ساک حمل پسرم‌رو نگه داشتم و‌دارم ...اما لباس و بقیه ملزومات مونده.میدونم کی استارتشو بزنم

۵ یا ۶ ماه

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسر اولم که سیسمونی بود دومی ۷ ماهگی کیف بیمارستانمم بسته بودم ولی این الان ۲۵ هفته هموز یه جورابم واسش نگرفتم هیچی هیچی هر سه تام پسر

البته الان بعد ۱۲ ساله هیچیم از قبلیا غیر پتو هاشون ندارم

سلام عزیزم میشه به سوال ازتون بپرسم؟ من هفته ۲۱ هستم امروز تکون بچمو حس نکردم شما هفته ۲۱ کامل حس ...

من حس میکردم اما گاهی حرکت کم میشه نگران نباش ..منم برام پیش میاد دقیقا هفته 21 فکر‌میکردم تکون نمیخوره از ماما پرسیدم گفت نگران نباش.راستی میتونی بهداشت منطقه تون بری صدای قلب رو بشنوی

من حس میکردم اما گاهی حرکت کم میشه نگران نباش ..منم برام پیش میاد دقیقا هفته 21 فکر‌میکردم تکون نمیخ ...

مرسی عزیزم

اره فقط یکشنبه سکتم داد

از دوشنبه داره آتیش میسوزونه 😂