2777
2789

ی اسم امروزی میخوام 

خودمون آیسا رو انتخاب کردیم ریشه ترکی به معنی مثل ماه Aysa 

چطوره؟

الان جدیدا نیلا و نوا میزارن ولی اطرافیان خوششون نمیاد

آیسا امروزیه؟دخترم اسمشو دوست خواهد داشت یا نه؟

میگن نوا مثل اسم پسر نواب 

نیلا تلفظش سخته مثل لیلا 

نمیدونم طبق مد پیش برم یا علاقه 

Aysa

Nila

Nava

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیسا قشنگتره بعد نیلا بعد نوا

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

ولی رو اسم خودت انتخاب کن من اسم دخترمو رو اسم خودم انتخاب کردم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

نیلا قشنگ تره بنظرم 

البته همه ی ما دستخط های متفاوتی داریم. دقیقا مثل اثر انگشت و دی ان ای، همین بهمون یادآوری می کنه که هرکسی منحصر به فرده. فکر و احساسمون رو باید بروز بدیم، چون متعلق به خودمونه:خاص و متمایز. من در مورد دنیا با تو هم نظر نیستم و هیچ عیبی هم نداره. قرار نیست فکر و احساس ما مثل هم باشه. ما گوسفند نیستیم. موافقت کردن با کسی سر چیزی یه انتخابه. همیشه این رو یادت باشه. زندگیت رو صرف این نکن که شبیه یکی دیگه بشی.تصمیم بگیر که میخوای چه جوری باشی و به همون ادم تبدیل شو.                  دیزی دارکر                      
2810