2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکنید با این شوهر ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 27 پست

همه ی خانومایی که من دیدم بعد زایمان اینجوری شده رابطمون بخاطر بهم ریختی هیکل و خونریزی و گریه بچه و ... هست ولش کن همه ی مردا همینجورین گم شن همشون کوفتم نمیدم بهش چه برسه به پتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی خانومایی که من دیدم بعد زایمان اینجوری شده رابطمون بخاطر بهم ریختی هیکل و خونریزی و گریه بچه و ...

ولی بعضی مردا خیلی بیشتر از اینا خانواده دوستن 

دلم نمیخواست اینجوری بشه 

انگاری یکی تو گوشم میگه دوستت نداره 

حالم بد میشه ازین کارش 

ولی بعضی مردا خیلی بیشتر از اینا خانواده دوستن  دلم نمیخواست اینجوری بشه  انگاری یکی تو ...

منم همینطور ولی خب چیکار کنیم بزور حالیشون کنیم ترخدا منو دوس داشته باش اینجوری خودمون هلاک میشیم از گریه و حس و حال بد 

خب شاید متوجه نیس باهاش صحبت کن ازش بخواه کمکت کن 

صحبت کردم 

میگم همین امروز از احساسم گفتم 

گفتم تنهایی جسمی مهم نیس 

وقتی جدا میخپابی حس میکنم به لحاظ روحی تنهام 

بازم شبش …

نوزادم خیلی اذیت نمیکنه  کارشم ازاده صبح زود نمیره  کل‌روز اما نیست  منم دست تنهام ...

اسی من شوهرم روز اول که پسرمو دید چون پسرم خییلی ورم داشت  شوکه شد و اصلا دوسش نداشت  مغز کوچولوش نمیتونست پردازش کنه که این نوزاد بزرگ میشه خوشگل میشه  دوسش که نداشت به منم محبت نمیکرد  من خونه مامانم بودم  یکماه نیومد شبافکرشو بکن  من با درد و اون حالم گریه و غصه بعد که بچم بزرگتر شد و خیییلی شیرین شد شبها تا صبح میگردوندش  ولی من خوشحال نبودم  چون حس میکنم شوهرم سطحیه و بی درک 

اسی من شوهرم روز اول که پسرمو دید چون پسرم خییلی ورم داشت  شوکه شد و اصلا دوسش نداشت  مغز ...

پقیقا میفهمم چی میگی 

اسنکه حس کنی دوستت ندارن 

یا بچه ت  رو دوست نداره خیلی سخته 

منم همسن حس رو با درجات ضعیف تر دارم 

پقیقا میفهمم چی میگی  اسنکه حس کنی دوستت ندارن  یا بچه ت  رو دوست نداره خیلی سخته&n ...

حالا اینجوریه میگم شیرین شد بچت  خودش هی میاد میچسبه بهتون  مدلشونه بعضیا 😒نمیتونن درک کنن 

دعا میکنم به حق خانم فاطمه زهرا خدا به دلت آرامش بده و مشکلت حل بشه

ای دورت بگردم من 

مرسی فداتشم 🫂❤️

خدا ب اندازه دلت مهربونت ک ن بیشتر از اون بهت بده

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂