2777
2789
این لاغرا خیلی خوش شانسن میدونید چرااا چون بخان چاق بشن کلی غذاهای خوشمزه هست یعنی هم لذت میبرن هم ...

خب اینجوری که چربی خون میره بالا

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینجوری که چربی خون میره بالا

متاسفانه برای افزایش وزن به جز خوردن غذاهای ناسالم راهی دیگه نیست برای همینه تلویزیون مدام میگه برای بدن ایده ال غذاهای کم چرب بخورید فست فود را کنار بزارید...وگرنه غذاهای سالم مثل سوپ یا حبوبات سبزیجات که چاق نمیکنه!

بنظرم تنها غذای سالمی که چاق میکنه فقط برنج هست.

اگر بخای وزنت بره بالا باید متابولیسمتو بیاری پایین متابولیسم یعنی سوخت ساز بدن زمانی که تحرک نداشته بشی متابولیسمت کند میشه و از اون ور هم غذاهای چرب میخوری تحرک هم که نداری هرچی میخوری جذب بدن میشه و وزن میره بالا واسه همینه میگن اگر بخای چاق نشی باید بعد غذا ورزش کنی تا اون متابولیسم انرژی اون غذا رو بسوزونه و جذب بدن نشه که چاق شه.

توی گوگل بزنید جیگر چرب اردک ببینید توی فرانسه اردک هارو میندازن توی یه قفس خیلی کوچیک که نتونن تکان بخورن و مدام بهشون با لوله به زور غذا میندازن تو حلقشون تا چاق بشن و جیگرشون چرب بشه و میخورن.

حالا شما که نمیخای چاق بشید میخاید فقط یکم از اون لاغری دربیایید پس آسیب و عوارض چاقی بهتون نمیرسه فقط یه مدت غذاهای چرب بخوری و تحرک هم نداشته باشید که متابولیستمون بره بالا به وزن ایده آلتون میرسید.ولی بعد اون روندو ادامه ندید تا چاق نشید