2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا کارش اشتباه بوده که همش روی دوش خودش بوده من اصلا خانوادم نذاشتن گفتن بچه مادر شاد و سالم میخ ...

عزیزم همش رو دوش خودش نبود با شوهرشم بود خالم با وجود بچه هاش دکترا هم گرفت و فوق‌العاده تربیت قوی داشت این نمیگم چون خالم طرفداری بی جا کنم از نظر روانشناسی هم بچه نباید هیچ کس جز پدر مادر خودش بالا سرش باشه و کاراش کنه بچه باید از نوزادی به پدر و مادرش وابسته باشه و فقط به اونا عادت کنه ماهم رفتیم پیشش کمک دادیم کلی اما اکثر کار های بچه رو دوش خودش بود و شوهرش 

اتفاقا کارش اشتباه بوده که همش روی دوش خودش بوده من اصلا خانوادم نذاشتن گفتن بچه مادر شاد و سالم میخ ...

راجب بیرون رفتنم بالاهم گفتم بچه هاش سرشون تو کار خودشون با وسایل خونه دیگران کار ندارن اما مشکل معده دارن ارثی معده هاشون حساس به لبنیات خالم پرهیز بهشون غذا میده و با رعایت وقتی میرم مهمونی اگر اشتباهی روغن گاوی توش باشه معذرت می‌خوام بالا میارن و خب دوبار خونه ما اینجوری شد سریع بالا میارن و مدام باید ببرشون دستشویی خب وقتی خونه خودشون دستشویی خودشون میرن اما خونه ما باید خودشم باهاش بره براهمین معمولا نمیاد  که بچه ها یکم بزرگ بشن این مشکلشون بر طرف بشه