2777
2789
من بچه هامو خودم بزرگ کردم تا الان شوهرم همش سرکاره دوتاشونو بغل میکردم تو کوچه میبردم بهونه نکنن تا ...

یعنی الانم بغل میشن؟😳😳

بچه های من الان چند وقته میتونن ۴دست و پا برن و وایسن و اصلاااا توی بغل واینمیسن

یکیشون فقط تایمی که کولیک داشتن اصلا از بغل پایین نمیومد اما الان نه خودش میشینه بازی میکنه قشنگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هر چی بزرگ بشه مراقبتش سختره دیگه واسه ادم اعصابی نمیمونه

من اینطور که متوجه شدم بچه با بچه خیلی فرق داره چون من ملا نوزادی سختی با بچه هام نداشتم شکرخدا

و اینکه خودم احساس میکنم با بزرگتر شدنشون خیلی شرایط بهتر شده

اصلا قابل مقایسه با سه چهار ماهگیشون نیست

مشخضه شما خیلی اذیت شدین

به خصوص اینکه دست تنها بودین

اون موقع فقط شب بیداری و نداری ولی دغدغه های دیگه شروع میشه من بچه هام به شدت شیطونن برای همین نظر خ ...

دقیقا بچه هاتون خیلی شیطونن میخواستم بگم

من گوش شیطون کر بچه هام نسبتا ارومن

حتی نوزادیشون هم همه میگفتن اندازه ی بدونه بچه اذیت ندارن

یعنی الانم بغل میشن؟😳😳 بچه های من الان چند وقته میتونن ۴دست و پا برن و وایسن و اصلاااا توی بغل وا ...

اره تازه یکی همسایمون منو دید مرد بود گفت بهشت زیر پای مادرانیه که دوقلو دارن😁

حداقل تا ۳ سالگی سخته ولی دیگه از ۲ سالگی دردسر شیر خشک و پوشک نداری ولی وقتی راه بیفتن خونه منفجر م ...

بابا فدای سرشون بریزن بپاشن من اصلا حساس نیستم

همین الانم باد کرفتن چیز میز میریزن وسط خونه

فقط یکم عاقل بشن حله😂

من اینطور که متوجه شدم بچه با بچه خیلی فرق داره چون من ملا نوزادی سختی با بچه هام نداشتم شکرخدا و ا ...

اره خیلی سختم بود الانم دست تنهام سخته ولیکیه که درک کنه تا ی چیزی میگی میگه چیکار میکنی تو خونه واسه خودت میخوری میخابی خوشبحالت 😑

اره تازه یکی همسایمون منو دید مرد بود گفت بهشت زیر پای مادرانیه که دوقلو دارن😁

عزیزممم انشالله سالم باشین😍ولی من به شدت دیدم که بچه ی دوقلو راحت تر از پشت سرهم هست دیدم که میگم

بچه های شما دخترن؟

اره خیلی سختم بود الانم دست تنهام سخته ولیکیه که درک کنه تا ی چیزی میگی میگه چیکار میکنی تو خونه واس ...

اخی عزیزم هیچکس نیست کمکتون کنه؟

اخه عجیبه با ۴سالکی هنوز اذیت میشین

من پسر خواهر شوهرم۳سالش بود و انقدررر عاقل و اروم

اره واقعا کوچیک که هستن مدام باید شیر خشک درست کنی  پوشک عوض کنی و بغل کنی خیلی سخته

دقیقا و اینکه چون راه نمیرن نیازمند بغلن بزرگتر بشن حداقل میشه باهاشون یه پارک رفت حوصلشون سر نره