2777
2789

مگه میشه کسی که برای رسیدن به عشقش تلاش کرده بد رفتاری کنه

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عزیزم من برا دشمنم آرزوی مرگ نکردم تاحالا عذاب وجدان میگیرم

چ برسه کسی ک لااقل یبار یه نونی بهم رسونده حتی اگ خیری نداشته برام 

تو از دشمنم بدتری 😂

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

اسی  شما از اخلاق ایشون ناراحت و اذیتی اگه چیزی بگیم اصلا خوب نیست  چون درد دل و فقط باید گوش داد

اما فکر کن هر کسی ما رو اذیت کنه قرار باشه بمیره که نمیشه 

خدا همه بنده هاشو دوست داره فرست داده تا بهترین خودمون باشیم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

می‌دونم خیلی اذیتی ولی بهتره چاره بهتری پیدا کنی

اینا نمیمیرن فقط آدم رو جون ب لب می‌کنند

اعصاب خودتو خورد نکن 

مادرجونم یک همسایه داشت اون آقا جون ب لب خانمش کرده بود همیشه می‌گفت کی میشه این مرتیکه  بمیره من نفس بکشم بیچاره  خانمه ۳۷ساله تو خواب سکته زد مرد 

شوهره هم سر دو ماه یکی رو عقد کرد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عشق چیه!!! ساده نباش خیلیا گرگن

خوب همسر آدم وقتی میشه که عاشق طرف باشی

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
اون طوریم نیست. بعضیا بخاطر مال و منال پدر میان سراغت بعضیا صرفا زیباییت و...و...

درسته حرفتون این هم بخاطر ذات یکسری از آدم‌هاست که شیطان درنشون رو مخفی میکنن