2777
2789

خانوما لطفا اگر کسی عکس رنگی از رحم گرفته و میدونه کدوم مرکز کارش خوبه و تمیزه راهنماییم کنه.

ترجیحا غرب تهران .ممنونم

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂

کلینیک ناباروری ابن سینا من خرداد ماه رفتم با بیهوشی انجام دادم خیلی خوب بود

همه کادر اون بخش هم خانم بودن

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلینیک ناباروری ابن سینا من خرداد ماه رفتم با بیهوشی انجام دادم خیلی خوب بود همه کادر اون بخش هم خا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ولی مسیرش برام دوره چون همراهم ندارم اونجا دوره برام🙁

عزیزم من چند ماه پیش انجام دادم ولی تهران نیستم حالا اگه سوال دیگه ای هم داشتی بپرس 

ممنون که جواب دادید من شنیدم درد داره درسته ؟ و اینکه با بی حسی انجام میدن ؟ کلا استرس گرفتم بخاطرش

ممنون که جواب دادید من شنیدم درد داره درسته ؟ و اینکه با بی حسی انجام میدن ؟ کلا استرس گرفتم بخاطرش

من بدون بی حسی و بی هوشی و اینا انجام دادم دردش در حد پریوده اونجوری نیست که نشه تحمل کرد اصلا نترس عزیزم 

پسرم منتظرتم عزیزدلم❤️
من بدون بی حسی و بی هوشی و اینا انجام دادم دردش در حد پریوده اونجوری نیست که نشه تحمل کرد اصلا نترس ...

دکترم فقط نوشت عکس بگیر ولی انگار قبل و بعدش باید آنتی بیوتیک و مسکن استفاده کنم درسته ؟ 

دکترم فقط نوشت عکس بگیر ولی انگار قبل و بعدش باید آنتی بیوتیک و مسکن استفاده کنم درسته ؟  

قبلش معاینه شو و مطمئن شو عفونت نداری

بعد یه سری شرایط رو باید رعایت کنی

فکر کنم تا یه مدت نزدیکی نباید داشته باشی

و دارویی هم مصرف نکنی

همونجا به من شیاف دادن قبل انجام عکس که من استفاده نکردم

بعد انجام عکس برداري هم تا یه مدت باید آنتی بیوتیک بخوری

در خصوص دردش اطلاعی ندارم من با بیهوشی انجام دادم و روزی هم که رفتم همه بیهوشی بودن

بیهوشیش هم کوتاهه در حد ۵ تا ۱۰ دقیقه 

بعد بیهوشی کمی زیر دلت احساس درد داری از درد پریودی خیلی کمتره مثل یه گرفتگی زیر دل

جای دیگه ای نمیشناسم وگرنه حتما بهت معرفی میکردم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/