2777
2789

ایح ایح ایح 

با مامانم رفتیم مشاوره 

خانمه پرسید از بچگی و نوجوونیت تا الان که ۲۱ سالته دوسه تا خاطره خوب که با مامانت داری و هیچوقت یادت نمیره رو بگو 

هرچی فکر کردم چیز خاصی پیدا نکردم

اگه مسافرت رفتیم معمولی بوده ، به قول خود مامانم هر کاری کرده وظیفه بوده خیلی عجیب و غریب نبوده که همیشه یادم بمونه 

مامانم اینطوری نگام میکنه از دیشب   

هیچی دیگه وضعیت بدتر شد اما بهتر نشد 

🍦🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو سه تا چاخان میکردی🤣من بااینکه حسی ب مامانم ندارم ولی خرید رفتنامونم برام جالبه وظیفه نمیدونم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
من نه مشاور نه روانشناس رو قبول ندارم چون هرکسی درد خودش رو میدونه و خودش به خودش باید کمک کنه 

عیب اونجاست درد ما به خاطر اطرافیانمون هست تا اونا تغییر نکنن حال ما خوب نمیشه که

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

پیش هرکس که میرید چک کنید تحصیلاتشو‌ ببینید پروانه داره یانه

بعد چک‌کنید ببینید چه رویکردی داره و‌چه کارگاه هایی رفته مرتبط با همون رویکردش اینچیزا خیلی مهمه پیش هرکس نرید

♥️♥️

دیگه کادو و تولد چیز عجیبی نیست که  همه دارن و تجربه میکنن

نه همه ندارن 

شما فکر کنم اشبا ع شدی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
2810