2777
2789
عنوان

توی لباسام یه سوتین پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4037 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرا باید بزارن پیش لباسای شما؟

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
اخه شهرستانن منم بخاطر اینکه تو شهر غریب کسی نبود کمکم کنه رفتم یه مدت موندم

ای خدا

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
2805

یکی مومیبینه یکی شو*ت میبینه یکی دستمال رژی میبینه اینم سوتین دیده.......

خداشاهده یه کارکردین به عالموادم بدبین شدیم توهم زدم تولباسامومیگردم یه وقت شوهرنداشتم بهم خیانت نکرده باشه🤧🤧🤣

شاید میخواد شوهرت امتحانت کنه

Xبند سابق، بگو ماشاالله😁   هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿.          من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉
یکی مومیبینه یکی شو*ت میبینه یکی دستمال رژی میبینه اینم سوتین دیده....... خداشاهده یه کارکردین به ع ...

دقیقا 

من میخوام برم شهرستان یکی دوهفته بمونم همش استرس دارم

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
2810