دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دکتر روزی طلب شیراز یکی از بهترین متخصصای چشم هست. به من گفتم بعد ۲۴ سالگی باید معاینه بشی چندوقت یبار اگر شماره چشمت ثابت بود عمل کن. بنظرم شما هم حتما پیش یه دکتر خوب برو و اگر مثلا نمیخوای تا یکی دوسال دیگهچشماتو عمل کنی الان عمل بینی کن. ولی اگرمیخوای نزدیک به هم باشه دوتا عمل خب اول چشم که بعد نخوای هی لنز بذاری وقتی بینیتو عمل کردی
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چشمت ک اگ استیکمات داشته باشه مقدار زیادش برمیگرده تا چندساله دیگههه...از گدوم بیشتر خسته شدی... از چشم صعیفی یا دماعت؟؟ اگ دماغت زیاد بزرگ نیس عمل نکن. تجربه منه اگ چیزیت نیس عملش نکن بهدا اسیبهای دیگه میبینی قشنگ میشه ولی حساسیت و ابریزش بیتی پیدا میکنی... ولی چشم هم لازمه. من میگم چشمتو عمل کن حالااا تا بعد
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم و تازه وارد اینجاشدم... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد