2777
2789
عنوان

سوال در مورد ثبت نام حج عمره

411 بازدید | 10 پست

✅ آغاز ثبت‌نام عمره 

🔺 بر اساس برنامه سازمان حج و زیارت در مرحله نخست دارندگان اسناد دارای اولویت تا ۱۵۰ می‌توانند برای تشرف به زیارت خانه خدا ثبت‌نام کنند. 

🔸 یکی از راهبردها برای استعلام اولویت‌ها و جزئیات آن، از طریق ورود به سامانه https://umrah.haj.ir/SanadInquiry.aspx می‌باشد. راهکار دیگر از طریق ورود به سامانه و کلیک بر روی بنر «استعلام اولویت‌های عمره مفرده » است. راهکار سوم برای استعلام اولویت عمره مفرده از طریق تلفن همراه با درج کد دستوری USSD با شماره گیری *۴* راه اندازی شده است.

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینکه برای مدیران هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام همه میتونن اسم بنویسن  میتونم برای پدر مادرم انجام بدم

بله اما جواب سوالم چی میشه

سلام همه میتونن اسم بنویسن؟  میتونم برای پدر مادرم انجام بدم ؟

گفته اولویت تا ۱۵۰

ما قبلا اسم نوشتیم حالا نمیدونم چی باید وارد کنیم