فدا سرت تنها راهت اینه برو پیش مامانت خودتو بنداز زمین بگو بیا لهم کن..بیا منو بکش..من لیاقت فلاسکت ...
فیلم هندی شد😂😂
ما دوام آوردیم …با بیپولی … با بیعشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایههای کسی که کافی نبودیم براشبا لحظههای دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سختگیریهای خانواده با آزادیهای دلهرهآور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگدو زدنهای بینتیجهبا ذوقهای سرکوب شده…ما زندگی نمیکنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کمکت کنم؟ میخوای شماره کارت بدی پولشو بزنم حسابت؟ بچه اینجا دنبال کمکی برای یه فلاسک شکوندن ...
من گفتم پولشو بزن ب حسابم؟ شما ک اعصاب نداری وارد این سایت نشو، اول خوب متن منو بخون، من پرسیدم ایا سایتی رو میشناسید ک بشه درامد داشت ازش یا نه، شمایی ک عصبی تشریف داری جات توی این سایت نیست
پول نداری بیجا میکنی میشکنی خانواده ها باید جون بکنن اونوقت بچه ها امینجوری پولو به باد بدن
عزیزم یکم آروم تر یعنی چیییییی وسایل و لوازم برا استفادس چیزیم ک شکستنی باشه بالاخره میشکنه فدا سرش چی میشه مگه.. حالا اگه اسی یه سردرد ساده بگیره پدر مادرش حاضرن تموم زندگیشونو بدن برا بچشون که حالش خوب بشه پس این چیزا ارزش ندارد بخواد غصه بخوره♥️
منم میخواستم شیشه بزنم صد پنجاه نو خریدم صد هشتاد ارزش نداره شیشه زدن
فک کنم جنسشون فرق میکنه
ما دوام آوردیم …با بیپولی … با بیعشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایههای کسی که کافی نبودیم براشبا لحظههای دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سختگیریهای خانواده با آزادیهای دلهرهآور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگدو زدنهای بینتیجهبا ذوقهای سرکوب شده…ما زندگی نمیکنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
والا عزیزم بعضیا واسه یه لیوانم حتی کتک میزنن بعد میگن بچه های الانو نگاااا کن چرا اینجورین ا ...
ای بابا
دختر الان باید لنگ پول باشه؟😐
بخدا بیشتر روابط ناسالم با پسرا واسه همین کمبود هاس
اول عاطفی بعد مالی
خوب به بچه پول ماهیانه در حد معقول بدن دیگه
چرا بچه میارن؟🤔😐
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤