2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه پشت هم دارن بیان دلگرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 55 پست
من دقیقا شرایط مشابهی دارم و خیلییییی دلم واس دخترم میسوزه انگار ظلم بزرگی در حقش کردم😞

من با برادرم پونزده ماه اختلاف سنی داشنیم ،مامانم میگه چقدر گریه میکرده که در حق من ظلم شده اما من اونروزا رو یادم نیست همیشه خوشحال بودم همبازی دارم دوست داشتم خودمم دوتا با اختلاف سنی کم بیارم که متاسفانه همسرم نخواست 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با هم بزرگ میشن بعدش یه عمر راحتی

تا گوساله گاو شود دل صاحبش کباب شود ب معنی واقعی کلمه جر میخوره ادم

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخترم ۲۲ماهه بود فهمیدم باردارم الان دخترم ۳سال و ۹ماهشه پسرم ۱سال. و ۴ماهه نگم برات ک چیا ب سرم اومدو یک لحظه ارامش ندارم از شیطنتاشون بگم ک امروز دنباله هم کردن پسرم پیشونیش شکاف خورد و من هنوز حالم خرابه خیلی سخته انشاا..خدا ب همه ی مامانا توان و صبر و قوت بده و همه ی بچه ها رو حفظ کنه

باز باید تمام مراحل رو از اول شروع کنید بچه اول اگه مدرسه ای باشه دیگه بدتر، چون به درس و مشق ...

آخ ویروسو نگو که همین الان درگیرشم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا گوساله گاو شود دل صاحبش کباب شود ب معنی واقعی کلمه جر میخوره ادم

واقعا

چه پشت هم بیاری چه با فاصله دهنت صافه

اینو برا دلگرمی استارتر گفتم

ای سیب سرخ چرخ زنان در مسیر رود، یک شهر تا به من برسی عاشقت شده است

مبارک باشه همه چیز بستگی به شرایط داره من یکی رو میشناسم دوتا بچه به فاصله یک سال داره که مدام پیش مادرشوهرش بوده و الان همه جا میره تنهایی پیاده روی اصلا انگار نه انگار بچه داره ولی یکی مثل من که تمام مسئولین دوتا بچم با خودمه شوهرم هیچ کمکی نمیکنه پسر من پنج سالشه دخترم ۱۵ ماهه من خیلی راضیم هم پسرم الان درک میکنه که مواظب خواهرش باشه ولی خب هر کار با دخترم میکنم مثلا بوس اونم میاد کلا در حال بازی و وقت گذرونی باهاشونم دخترم خیلی خودشو لوس میکنه برامون خیلی ناز میکنه پسرم تنها بود از تنهایی دراومد سختیش تا سه سالگی دخترمه که از پوشک بگیرم دیگه اونم خانم میشه 

اره میدونم ولی نشد شرایط اوکی نبود الانم میخام کلاس اول دخترم تموم بشه بعد 

من اینو میگفتم بعد گفتم بزار دومش تموم شه‌ یکم را بیفته، بعد گفتم بزار سومش تموم شه یکم مستقل تر بشه. بعد گفتم چهارم میگن سخته باید حواسم به درسش باشه یسال دیگه صبر میکنم و همچنان با خودم درگیرم و نتونستم به نتیجه برسم 

من با برادرم پونزده ماه اختلاف سنی داشنیم ،مامانم میگه چقدر گریه میکرده که در حق من ظلم شده اما من ا ...

امیدارم واس دختر منم همینجوری باشه بعضی وقتا ک با دیدن بچها ذوق میکنه و بازی میکنه خودمو قانع میکنم ک هم بازی میشه براش ..‌ اما اغلب اوقات ک بهش نگاه میکنم مثلا الان ک دارم میخوابونمش حس عذاب وجدان ولم نمیکنه متاسفانه 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

[QUOTE=320573686] من اینو میگفتم بعد گفتم بزار دومش تموم شه‌ یکم را بیفته، بعد گفتم بزار سومش تموم شه یکم مستقل ...[QUOT 

جدی میگی نکنه منم اینطور شم اخه تحمل سختیاشو ندارم چون خودمو میشناسم میگم همین یکیو از اب و گل در بیارم بعد دومی ولی شوهرمم فک نکنم قبول کنه ازم قول گرفته ک کلاس اول دخترم تموم شد باید دمی رو بیارم خیلی بحث کردیم و دیگ فرصت اخرمه 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
[QUOTE=320573686] من اینو میگفتم بعد گفتم بزار دومش تموم شه‌ یکم را بیفته، بعد گفتم بزار سومش تموم ش ...

شما یه فرق که با من داری اینه که همسرت مطالبه گره😁

شاید منم اگه همسرم با تحکم میگفت راضی میشدم ولی اون خودشم دو دله، بسکه اولی اذیتمون کرد

2810