2777
2789

نزدیک ۱۰۰ کیلوئه 

از مامانش ناراحته که وزنشو کنترل نکرده 

الان بیماری قبلی داره حتی پیاده روی تند هم براش ضرر داره 

وزن بچه هاتون رو کنترل کنید واقعا 

🍦🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازه واقعا منم همین دعواهارو داشتم با مامانم

چون باعث چاقیم بود

بیچاره دوسال پیش پول داد عمل کردم🥲

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خب از 14سالگی خودش میتونست وزن خودشو کنترل کنه منم از همون سن رژیم می‌گرفتم 

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️

همیشه پیدا کردن یکی که تقصیرهارو گردنش بندازیم اسونتر از مسئولیت پذیریه چون صندلی قربانی خیلی نرم تر از صندلی مسئوله  بگو بعد قهر شروع کنه درست خوردن 

درکل هم درست میگی مادرا نباید معده بچه هارو گشاد کنن وهی بگن تپلو دوست داریم سلول های چربی قبل سه سال تعدادشون زیاد میشه و تا اخر عمر دیگه فقط پروخالی میشن یعنی حجمشون تغییر میکنه تعداد لایه های چربی زیرپوستی بچه هارو زیاد نکنین چون کسی که تعداد بیشتری سلول چربی زیرپوستش  داره فرمان بخور بخور بیشتری از محور هیپوفیزی دریافت میکنه نمیتونه خوردن رو متوقف کنه و خیلی سخته براش وزن کم کنه حرفم کاملا علمیه و مقالاتش توی پاپ مد موجوده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
2810