2777
2789

خاله و پدر بزرگ مادری همسرم همسایه مامانم اینا هستن و امسال مادربزرگ همسرم فوت شده . پدربزرگ شوهرم حالت خاصی شده چند بار با بچه هایش دعواش شده حتی به دخترانش گفته نیابت خونه ام میایم وسیله میبرین پسرا ازم پول میگیرن و... پیش همه هم میگه.

چند بار مادرم دیدن پدرش شبا پا میشه راه می‌افته تو کوچه ها و... مادرمم به خاله همسرم گفته خب یکیتون پیشش باشه پیره گناه داره یوقت چیزیش میشه. از رو دلسوزی 

امروز مادرشوهرم رفت دم خونه مادرم فامیلا توهم تو پیری می‌گشتند و فلان و بمان به شما چ می‌شنید درباره پدرم حرف میزنید با همسایه ها بهش می‌خندید . 

درصورتی که خود مادرشوهر چند بار پیش من گفته پرم بعد پیری دیوانه شده خودشون حرفشو پیش بقیه میزنن الان بخاطر همین دلسوزی مادرم رفته با مامانم دعوا کرده.بنظرتون به روش بیارم؟

به همسرم بگم به مادرش تذکر بده؟

مادرشوهرم خیلی با خواهرش که همسایه مامانمه حرف می‌بره میاره چند بار پیش شوهرم حرفهای الکی پشت سر مادرم زده ک خرابش کنه که شوهرم با مامانم اینا قطع رابطه کنه دستش رو شده 

جان جانانم💗💕

چقدر خاله زنکی و سوزبازی شد تاپیک. 

همه درحال حرف بردن و اوردن هستن🫤😑

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بگو به شوهرت بگو مامانت خودش داره جار میزنه بابام دیوانه شده ، بعد مادر من پیشنهاد داده یکیتون ...

بنظر خودمم بگم چون سابقه داره با خواهرش میرن حرف درمیارن بعد جوری ک مقصر مادرمه به همسرم اطلاع میدن 

جان جانانم💗💕

نه بهتر بود خود مامانت جوابش بده دیگه با همسایه  رفت وامد نداشته باشه

میدونی مادرشوهر سابقه داره با خواهرش میرن حرف درمیارن بعد جوری ک مقصر مادرمه به همسرم اطلاع میدن

مادرم ساده است فقط زنگ زد به من و حرص میخورد ک جوابشونو ندادم

جان جانانم💗💕

برا همین گفتم خودت بگو جلوتر 

روز قبلش چقدر بهش احترام گذاشتم و میزارم تا یکم شوهرم نزدیک خانوادم میشه فتنه میریزه هیچوقت نمیبخشمش

جان جانانم💗💕

میدونی مادرشوهر سابقه داره با خواهرش میرن حرف درمیارن بعد جوری ک مقصر مادرمه به همسرم اطلاع میدن ...

دیگه کشش نده همون موقع باید جواب می داده فقط بهش بکو دیگه بااونا رابطه نداشته باشه 

دیگه کشش نده همون موقع باید جواب می داده فقط بهش بکو دیگه بااونا رابطه نداشته باشه 

من سالی پنج بار بیشتر موارد اینجوری ازشون میبینم قبلا راحت حرف در میآورد چند بار جلوشون وایسادم رودر رو کردم تا آدم شدن آلان دوباره شروع کردن

جان جانانم💗💕