2777
2789

توی خود موسسه هارو اطلاع دارم میشه ولی مدارس و اطلاع ندارم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میخوای تو مدارس یا مهدکودکها تدریس کنی؟!!! خودت تبلیغ کن شاگرد خصوصی بگیر کم کم شناخته بشی ساعتی کار کن با شاگردای مختلف. هم ساعت کاریت دست خودته، هم درآمدت خیلی خیلی بیشتره هم کار کردن راحت تر میشه و مجبور نیستی کلی مسیر بری تا مهدکودک و با اون همه بچه کلنجار بری. 

حالا که رحث زبان شد یسوال کنم؟

اگ سطح مبتدی ای داشته باشی باید چیکار کین بری شروع کنی با از ابتدا کلاسو بری شرکت کنی ؟امتحان و تعیین داره؟

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
من دیوارتبلیغ کردم امانمیاد.کجابرم تبلیغات؟

پیچ بزن تو اینستاگرام تبلیغ کن، به دوستات و آشناها و همسایه ها بگو، کارت چاپ کن پخش کن، یه سایتایی هست معرفی مشاغل مختلف انجام میدن، برای تدریس و استاد زبان هم هست تو گوگل سرچ کنی میاد اونجا برو صفحه بساز و مشخصات و ویدیوهای آموزشیتو بذار. میتونی یه ترم هم بری یه آموزشگاه خصوصی درس بدی و از اونجا شاگرد پیدا کنی. خیلی کارا باید انجام بدی کم کم شناخته میشی یه دونه شاگرد بگیری بعد میشه دو تا و همینطوری بیشتر میشه.