2777
2789
عنوان

مامانای عزیز که نی نی هاشون وابسته هستن بگن من چچچچچچچه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4 بازدید | 37 پست
بمیرم برا همه زنها اوا ک ب دنیا میان پدر مادر ناراحت ک چرا دختر شد بچه بعدش محدود میشه لخاطر دختر بودنش بعدش باید بشینه تا مردی انتخابش کنه و ب اندازه یک مخریه ناچیز باهاش اذدواج کنه بعدش باید ب خودش برسه ک مرد دلش هوایی نشه بعدش باید بچه دار شه نه ماه وزن یک بچه و سختی زایمانو بکشه بعدش بچه داری و شب نخوابی و کار خونه و شوهر داری و انجام بده بعدش شناسنامه ب اسم باباش بگیرن حتی اگه جدا شه از بچه ک خونه و گوشت اونه حذانت بهش ندن آخر همه اینا هم آروم ک بی سر و صدا بمیره ک یه وقت آبرو ریزی نشبعدشم حتی حق نداره عکسش رو آگهی تحریمش باشه کاش مرد بتدم اشرف مخلوقات آدمه نه هوا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم یه پسر 9/5 ماهه دارم. دقیقا مثله شماست شرایطم. ولی من تو شهر کرج هیچ کسیو ندارم. تنها هستیم. شوهرم که از صبح تا 8 غروب سر کاره. منو پسری تنهاییم. فکر کن چقدرررر کلافه میشم. تازه اکثر شبا هم شوهرم خسته است. یه اسباب کشی هم در پیش دارم. دیگه ببینید اوضاع منو !!! ولی بچه ها تا سن 18 ماهگی استرس جدایی از مادر رو دارن حتی موقعی که مادر میره دستشویی فکر می کنن که اونا رو برای همیشه ترک کردن! اگه با این استرس جدایی از مادر بخواییم با داد و هوار و گریه گنار بیاییم بچه هامون در آینده اعتماد به نفس کنی خواهند داشت بعدشم این اوضاع تا نهایت 3 ساله بدونید این روزا دیگه بر نمیگرده تمیزی خونه و کارای خونه رو بیخیال شین
پسر منم دقیقا همینطوریه اونم یک سالشه با هم همدردیم من دو روز پیش رفتمًپیش مشاور دلیل اولش که اصطراب جداییه اقتضای سنشونه و دلیل دومش شیر مادر خوردنه که مادر رو عامل حیاتش می دونه