2777
2789

خاله و پدر بزرگ مادری همسرم همسایه مامانم اینا هستن و امسال مادربزرگ همسرم فوت شده . پدربزرگ شوهرم حالت خاصی شده چند بار با بچه هایش دعواش شده حتی به دخترانش گفته نیابت خونه ام میایم وسیله میبرین پسرا ازم پول میگیرن و... پیش همه هم میگه.

چند بار مادرم دیدن پدرش شبا پا میشه راه می‌افته تو کوچه ها و... مادرمم به خاله همسرم گفته خب یکیتون پیشش باشه پیره گناه داره یوقت چیزیش میشه. از رو دلسوزی 

امروز مادرشوهرم رفت دم خونه مادرم فامیلا توهم تو پیری می‌گشتند و فلان و بمان به شما چ می‌شنید درباره پدرم حرف میزنید با همسایه ها بهش می‌خندید . 

درصورتی که خود مادرشوهر چند بار پیش من گفته پرم بعد پیری دیوانه شده خودشون حرفشو پیش بقیه میزنن الان بخاطر همین دلسوزی مادرم رفته با مامانم دعوا کرده.بنظرتون به روش بیارم؟

جان جانانم💗💕

اره ولی محترمانه  همیشه حرفو بزنید ولی جوری ک باعث دلخوری بیشتر نشه

اصلا انگار دعوا داشت با مادرم 

من نمیرم زیاد خونشون اما هر بار بگم میگه پدرم اینطوری شکایت برادرام می‌کنه و... الان رفته پریده به مادرم 

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفی نزن مادرت حرفی زده و جوابش هم گرفته این موضوع رو ببند 

اینقدر این زن بدجنسه مادرمم بی زبون جواب نداده منم به مادرم میگفتم باید همه حرفاتو می‌زدی میگفتی مگه مثل تو بودن فامیلا من که صبح تا شب از بالا شهر برن پایین از پایین بیان بالا...

جان جانانم💗💕

آره شما چیزی نگو، ب روی خودت نیار وگرنه کدورت پیش میاد، انگار چیزی نشنیدی، سخته ولی عاقلانه ترین کار ...

مقصر مادرمه بی زبونه الان زنگ زد به من حرص میخورد منم حرص میداد

جان جانانم💗💕

وقتی روی یکی شناخت داریدکه حرف شماروگوش نمیده که هیچ تازه یک چیزی هم براتون درست میکنه وحساس میشه وجبهه میگیره اصلابهش چیزی نگیدشایدسختم باشه ولی خیلی بهترازبرخوردهای ایتجوریه

مقصر مادرمه بی زبونه الان زنگ زد به من حرص میخورد منم حرص میداد

حق داری، بالاخره آدم ناراحت میشه، ولی چند روز بگذره یکم آروم میشی،ولی الان بخوای جواب بدی صد در صد کدورت پیش میاد

حق داری، بالاخره آدم ناراحت میشه، ولی چند روز بگذره یکم آروم میشی،ولی الان بخوای جواب بدی صد در صد ک ...

باردار هم هستم واقعا اعصابم خورد شد 

جان جانانم💗💕

وقتی روی یکی شناخت داریدکه حرف شماروگوش نمیده که هیچ تازه یک چیزی هم براتون درست میکنه وحساس میشه وج ...

من به مادرم گفتم اصلا بزار بگرده به ما چه حالا هم باید جواب میداد حالا که نداد دیگه ولش کنه

جان جانانم💗💕

من به مادرم گفتم اصلا بزار بگرده به ما چه حالا هم باید جواب میداد حالا که نداد دیگه ولش کنه

اره بزاریدبه حساب تجربه میدونی گاهی ادم وقتی نگه ویک اتفاقی بیفته عذاب وجدان میگیره حالاشماهم رواین حساب بزاریدبه مادرهم بگیددراصل کارشون بدنبوده وفرداپیش وجدان خودشون ناراحت نیستن بقیه حرفهاروهم ولش اصلافکرشم نکنید