2777
2789

اگر خوابش برد بذار هر وقت بیدار شد با اسنپ یا تاکسی بفرست مدرسه اگر بیخوابی استمرار یافت مجدد ببر دکتر شاید یه موضوعی تو مدرسه اتفاق میافته که استرسش را داره 

نذار بفهمه که عدم تمرکزش و درسش تو مدرسه برات مهمه و روش حساسی بچه استرس میگیره

پسرتون چند سالشه؟؟ چون اگر زیر یک سن خاص باشن ملاتونین براشون خیلییییی خطرناکه

ششش سال و چهار ماه با تجویز دکتر میدیم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرر شب ملاتونین بهش دادم خوابید برا خواب که مشکل داره برا اختلالشه

بعد یه مدت بدنش عادت میکنه سعی کن روش طبیعی بری واسه خواب دمنوش و گیاهای طبیعی مریم گلی و... معجون اعصاب طب سنتی ک طبیعیه ببرش ورزش

.✿.

چ دکتری بردی؟ چرا باید بخوره؟ برای خواب و تمرکز حواس اینا؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
اگر خوابش برد بذار هر وقت بیدار شد با اسنپ یا تاکسی بفرست مدرسه اگر بیخوابی استمرار یافت مجدد ببر دک ...

فهمیده خودشم حساس شده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
بععد از یه هفته کلاسا حضوری شدن میخواد بره

اخی بچم ظهر اومد بخوابونش حتما حتما هم دکتر ببرش

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

آها چون پزشک به من گفته بود برای بالا ۸ سال خست پرسیدم اما اگر دکتر تجویز کرده خوبه 

سعی کنید اگر میخواد بره مدرسه بهش صبحانه  مقوی و نسبتا زیاد بدید که انرژی داشته باشه

چ دکتری بردی؟ چرا باید بخوره؟ برای خواب و تمرکز حواس اینا؟

رووانپرشک کودک اختلال حسی شدید داره با مشکل تمرکز و تینا این بچه ها مشکل خوابم دارن معمولا

رووانپرشک کودک اختلال حسی شدید داره با مشکل تمرکز و تینا این بچه ها مشکل خوابم دارن معمولا

راستی اجی روانپزشک نبرش رواندرمانگر کودک و نوجوان ببر دارو نده بهش ریشه درمان کنه حواستی شماره استاد خفنه دانشگامونو میدم و پیجش

.✿.

پسرمنم چهارسالشن خوابش درست حسابی نیست 

اختلال حسی چطور بفهمم داره؟ شما خودتون متوجه شدید یا دکتر تشخیص داد ؟

الان گفتار درمان میبرمش

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
راستی اجی روانپزشک نبرش رواندرمانگر کودک و نوجوان ببر دارو نده بهش ریشه درمان کنه حواستی شماره استاد ...

ااین مشکلات شبیه اتیسم داره رواندرمانگر نمیتونه کاری کنه عزیزم

پسرمنم چهارسالشن خوابش درست حسابی نیست  اختلال حسی چطور بفهمم داره؟ شما خودتون متوجه شدید یا د ...

آرره دکتر بردم گفتاردرمانی هم میبرم

اتفاقا من پایانامم اتیسم بود روانشناس بالینی کودک و نوجوان بهتر میتونه کمکش کنه

ممنون خوب پیج استادتومو بده تا ببینم مرسی