2777
2789
عنوان

بیاین براتون بگم چه احساسی دارم

284 بازدید | 16 پست

شبتون بخیر تاپیکای قبلم هست چه فاجعه ای شده بودم از حال بد و اشفتگی حالا تصمیم گرفتم چند روز خونه ی بابام بمونم از وقتی اومدم قلبم ارومه دیگه هیچ استرسی ندارم با اینکه خجالت میکشم ولی چون به مامانم  گفتم من جدیدا ترسو شدم گفت بیام کنارت بخوابم اومده اینجا دراز کشیده احساس میکنم الان همون ادم گذشته هستم که هیچ استرسی نداشت و اروم بود الان حق میدم به بقیه که منو درکم نکنن اونا دراین سطح آروم هستن و از اون حال من خیلی فاصله دارن این حرفارو برای شوهرم تعریف کردم ناراحت شد گفت تو داری میگی پیش من حالت خوب نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا سالهای اول زندگی اگه بخوای خانه دار باشی شوهرهم شغلش جوری باشه که کم خونه باشه خیلی سالهای حوصله بریه

مگه اینگه خانواده شلوغی داشته باشی با اونها سرگرم بشی که اونم متاسفانه نداری  برای همه همینجوریه 

بعضیها خیلی حوصله دارن میان با اشپزی با شیرینی پزی  یا هرچیز دیگه ای خودشونو مشغول میکنن 

باید یه فکر درست حسابی برای خودت بکنی با هرچیزی که میدونی میتونی انجامش بدی خودتو مشغول کنی  

همش خونه نشستن ودرس خوندن خیلی سخته کلافه کنندس

کلا سالهای اول زندگی اگه بخوای خانه دار باشی شوهرهم شغلش جوری باشه که کم خونه باشه خیلی سالهای حوصله ...

نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد بخوابم همه ش ولی خواب حالمو بد تر میکنه بداخلاق و عصبی میشم

سلام عزیزم خداروشکر که حالت بهتر شد،همش تو فکرت بودم،💖خونه پدری نمیدونم چی داره وقتی میری همه ی غم هات فراموش میشه دعا کن منم برم شهر خودمون این موضوع داره دیوونم میکنه،،

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲