2777
2789
عنوان

کودک تاخیری

299 بازدید | 12 پست

سلام .مامانا لطفا کمکم کنید پسرم تاخیر رشد داره و توجهش نسبت به آموزش کمه.الان ۲۲ماهشه .برای آموزش اجزای صورت خیلی مقاومت میکنه لطفا بهم راهکار بدید چه کنم؟؟.باشعر با داداشش .کلا فرار میکنه

پسر منم همینطور بود من فک میکردم کلا بلد نیس ولی متوجه شدم همه رو بلده فقط نمیخاد جواب بده

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی چطور؟کی یاد گرفت ؟بقیه ی چیزاش okبود؟

مثلا میگفتم موهات کو نمیگفت ولی میگفتم برو فلان وسیله رو بیار میرفت متوجه شدم همه چیو میفهمه نمیخاد بگه کلا وقتی دلش بخاد میگ الان نزدیک ۳سالشه از هر ۱۰باری ک بپرسم دماغت کجاست شاید ۵بار بگع کجاست بقیه اش توجه‌نمیکنه ب حرفم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
مثلا میگفتم موهات کو نمیگفت ولی میگفتم برو فلان وسیله رو بیار میرفت متوجه شدم همه چیو میفهمه نمیخاد ...

.پسر من با اینکه تحت نظر کاردرمانگراس .اما ۳.۴ماه از هم سناش عقبه.الان پسر شما همه چیز صحبتش .درکش okهست؟

.پسر من با اینکه تحت نظر کاردرمانگراس .اما ۳.۴ماه از هم سناش عقبه.الان پسر شما همه چیز صحبتش .درکش o ...

تازه داره صحبت میکنه همه چیو میفهمه کامل وقتی میریم حایی فوری سلام میکنه دست میده ب طرف کلا اجتماعی هست ولی جیش و پی پی رو نمیگه هنوز با اینک ۶ماهه دیگ پوشک نیس زود زود میبرمش دستشویی